ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η πρώτη ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Τρελά χαρούμενη κι ενθουσιασμένη

Η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε πρόσφατα και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής πως περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα και της αγάπης της με τον τραγουδιστή Ίαν Στρατή οπότε φυσικό επόμενο είναι να διανύει μία από τις πιο όμορφες και διαφορετικές περιόδους της ζωής της. 

Τα likes, τα σχόλια και οι εκπλήξεις ήταν πάρα πολλά και απρόσμενα και η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη της στους ανθρώπους που την ακολουθούν και τη στηρίζουν. Το κύμα αγάπης και θετικότητας που περικύκλωσε το ζευγάρι ήταν τεράστιο. 

Θέλοντας λοιπόν, να ευχαριστήσει τους ακολούθους της για την υπέρμετρη αγάπη που εξέφρασαν προς το πρόσωπό της, η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία κρατάει αγκαλιά τον σύντροφό της φανερά συγκινημένη ανεβάζοντάς το σε story στον  προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Δείτε παρακάτω το story της Μαίρης Συνατσάκη:

Παράλληλα, με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της η ίδια είχε γράψει το εξής καλογραμμένο κείμενο:

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!». 

Δείτε τη φωτογραφία:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση