ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Η πρώτη ανάρτηση της Έμιλυς Τορναρίτη μετά τον γάμο της

Ο γάμος έγινε την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

newsroom must

Η κόρη του Νίκου και της Λείας Τορναρίτη, Έμιλυ Τορναρίτη παντρέυτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γλαύκο Κυπριανού την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. 

Αν και ήταν ένας γάμος ο οποίος οι νεόνυμφοι προσπάθησαν να κρατήσουν όσο πιο low profile γινόταν, συζητήθηκε για όλους τους λόγους αφού οι καλεσμένοι δεν δίσταζαν να αναρτήσουν διάφορα stories στα social media. 

Το μυστήριο τελέστηκε στην Αθήνα ένα χρόνο μετά από την αρχική ημερομηνία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ακολούθησε μία λαμπερή δεξίωση όπου με τη διακόσμηση που έγινε ήταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακή. 

Η Έμιλυ περίπου μία εβδομάδα μετά από τον γάμο της με τον Γλαύκο Κυπριανού ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram, μία φωτογραφία από το μυστήριο. 


Στην φωτογραφία βλέπουμε το ζευγάρι την ώρα του μυστηρίου να κοιτάζει ο ένας τον άλλο με χαμόγελο. Συνόδευσε τη φωτογραφία αυτή με τη λεζάντα, "05.09.21 #loveofmylife".

Διαβάστε περισσότερα: Έμιλυ Τορναρίτη - Γλαύκος Κυπριανού: Ο γάμος στην Αθήνα και οι λαμπεροί καλεσμένοι
Οι εμφανίσεις που λατρέψαμε από τον γάμο της Έμιλυς Τορναρίτη

Οι καλεσμένοι ταξίδεψαν από Κύπρο για να βρεθούν δίπλα στο ζευγάρι αυτή την τόσο σημαντική στγιμή, αναμεσά τους ο Χριστόφορος Τορναρίτης, η Ραμόνα Φίλιπ, η Μαίρη Τορναρίτη, η Κάτια Θεοδότου, η Ελίνα Θεοδότου, ο Γιώργος Θεοδότου, ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, η Έμιλυ Γιολίτη, η Σόλια Κυπριανού, η Στέλλα Ζαβρού, η Στάλω Πηλακούτα, η Ανδριάνα Λέμη, ο Γιάννης Στυλιανού, η Ανδριανή Κόσιη, η Νόνη Κυπριανού, η Ήβη Βασιλοπούλου, ο Δήμος Ταλιαδώρος, η Μελίνα Πισσαρίδου, η Ιωάννα Ζαβρού, η Έλενα Παπαδάκη, η Ελιάνα Κωνσταντινίδου, η Στάλω Βασιλοπούλου, η Μάρα Πετρίδης, η Ήβη Κυρατζή, η Ελένη Κυρατζή, η Χρύσω Ζορπά κ.ά.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση