ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Οι πρώτες δηλώσεις της Markle μετά και την νίκη της στο δικαστήριο

«Αυτή είναι μια νίκη όχι μόνο για μένα, αλλά για όποιον ένιωσε ποτέ φοβισμένος να υπερασπιστεί αυτό που είναι σωστό»

Ζωή Τουτουντζίδου

Η σημερινή μέρα μπορεί άνετα τα χαρακτηριστεί ως ορόσημο όχι μόνο για την Meghan Markle αλλά και για την Ιστορία της Βρετανίας. Η Δούκισσα του Sussex κέρδισε την δικαστική διαμάχη που είχε με τα Βρετανικά μέσα μετά από 3 χρόνια προσπαθειών. Η Markle κινήθηκε νομικά απέναντι στην Βρετανική εφημερίδα Mail on Sunday, μετά και την δημοσιοποίηση γραμμάτων που έστειλε στον πατερά της. Η ίδια σε δήλωση μετά και των τέλος των συνεδριάσεων πρόσθεσε ότι αυτή η νίκη δεν είναι μόνο δική της αλλά όλων αυτών που προσπαθούν να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε «Αυτή είναι μια νίκη όχι μόνο για μένα, αλλά για όποιον ένιωσε ποτέ φοβισμένος να υπερασπιστεί αυτό που είναι σωστό. Αν και αυτή η νίκη αποτελεί παρελθόν, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι είμαστε τώρα συλλογικά αρκετά γενναίοι για να αναδιαμορφώσουμε μια βιομηχανία ταμπλόιντ που θέτει τους ανθρώπους να είναι σκληροί και να κερδίζουν από τα ψέματα και τον πόνο που δημιουργούν.

Από την πρώτη μέρα, αντιμετώπισα αυτήν την αγωγή ως σημαντικό μέτρο του σωστού έναντι του λάθους. Ο κατηγορούμενος το αντιμετώπισε ως ένα παιχνίδι χωρίς κανόνες. Στα σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ξεκίνησε, έκανα υπομονή απέναντι στην εξαπάτηση, τον εκφοβισμό και τις υπολογισμένες επιθέσεις. Σήμερα, τα δικαστήρια αποφάνθηκαν υπέρ μου επιβεβαιώνοντας και πάλι ότι το The Mail on Sunday, που ανήκει στον Λόρδο Jonathan Rothermere, καθώς παραβίασε το νόμο».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση