ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shirt dress και λευκά sneakers
 

Η πρώην του πρίγκιπα Ηarry, η Paris Jackson και ο Sean Penn ποζάρουν γυμνοί αγκαλιά με ένα ψάρι

«Είμαι πολύ υπερήφανη που είναι μέρος της Fishlove, της εκστρατείας ευαισθητοποίησης που θέλει να θέσει τέρμα στην υπεραλίευση, πριν να είναι πολύ αργά», δηλώνει η Κρεσίντα Μπόνας. Η πρώην του πρίγκιπα Χάρι, ποζάρει γυμνή με ένα καρχαριοειδές στην αγκαλιά της συμμετέχοντας στην εκστρατεία κατά της υπεραλίευσης και γίνεται η τελευταία διασημότητα που παίρνει μέρος στο πρότζεκτ Fishlove, αλλά όχι η μόνη. 

Πρόσφατα και η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, φωτογραφήθηκε επίσης με ένα τεράστιο ψάρι, αλλά και ο Σον Πέν, σε λιγότερο τολμηρή πόζα, και ο Τζος Μπρόλιν είναι επίσης μερικά από τα μεγάλα ονόματα που πρωταγωνιστούν μαζί με πλάσματα της θάλασσας στην νέα σειρών φωτογραφιών της καμπάνιας.

«Για το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον της επισιτιστικής ασφάλειας, τους ωκεανούς μας, τις παράκτιες κοινότητες και τις θέσεις εργασίας που εξαρτώνται από την ευημερία στους ωκεανούς, τις πολιτιστικές παραδόσεις, τη θαλάσσια ζωή και τα καταπληκτικά πλάσματα, στηρίζω το Fishlove», λέει ο οσκαρικός ηθοποιός. Η καμπάνια ξεκίνησε από το 2009 και έχει ήδη κερδίσει την υποστήριξη από διάσημα πρόσωπα πετυχαίνοντας να φωτογραφίσει διεθνείς προσωπικότητες και γνωστούς βρετανούς στο ίδιο κόνσεπτ. Τις φωτογραφίες υπογράφει ο Alan Gelati και η καμπάνια είναι έμπνευση του εστιατορίου Moshimo στη Βρετανία. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση