ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: total black σύνολο με λευκά sneakers
 

Η προσφορά της βασίλισσας Ελισάβετ που αρνήθηκε η Meghan

H πρόταση λίγο πριν τον γάμο

H Meghan και ο Harry δεν είναι πλέον ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex,μετά την απόφασή τους να αποχωρήσουν από την βασιλική οικογένεια, προκειμένου να ζήσουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

Μήπως όμως όλη η διαδικασία ήταν τελικά αχρείαστη;

Σύμφωνα με την The Sun, μια πηγή αναφέρει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είχε προτείνει στην Meghan πριν τον γάμο, να ζήσουν χωρίς τους βασιλικούς τίτλους αν το ήθελαν.

Συγκεκριμένα, τον Μάιο του 2018, η πρόταση είχε γίνει όμως, η Meghan ήταν τόσο χαρούμενη που θα άφηνε την υποκριτική για να εργαστεί στο παλάτι και θα γινόταν μέλος της βασιλικής οικογένειας που αρνήθηκε.

Η πηγή δήλωσε στην The Sun ότι η προσφορά αυτή, θα έδινε της ελευθερία στην Meghan, να συνεχίσει την καριέρα της στην υποκριτική, πράγμα που θα την βοηθούσε να ενταχθεί πιο ομαλά στην βασιλική ζωή. «Η προσφορά θα της επέτρεπε να συνεχίσει την καριέρα της, αλλά ήταν ευτυχής που θα σταματούσε, προκειμένου να γίνει ένα εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Τελικά το ζευγάρι πήρε τους τίτλους για να τους απαρνηθεί περίπου ενάμισι χρόνο μετά. Αν τα δημοσιεύματα τελικά ισχύουν, εμείς έχουμε να πούμε ότι παρά το προχωρημένο της ηλικίας της, η βασίλισσας είναι διορατική αν μη τι άλλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X