ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Η πρόβλεψη της μέντιουμ της Diana για τον γάμο Harry - Meghan

Όλα όσα δήλωσε για το ζευγάρι και το πέρασμα του χρόνου.

newsroom must

Μια μέντιουμ που ισχυρίζεται ότι ήταν κοντά με την πριγκίπισσα Diana πιστεύει ότι ο γάμος του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle θα αντέξει στον χρόνο. Η Sally Morgan στο «The Morning Show» με οικοδεσπότες τους Gillies και Matt Shirvington δήλωσε, «Το βλέπω, έχει μεγάλη αγάπη στον γάμο της μαζί του». «Ξέρω ότι πολλές προβλέψεις λένε ότι δεν θα κρατήσει, αλλά εγώ νομίζω ότι ο γάμος τους θα διαρκέσει».

Η μέντιουμ εξέφρασε πρόσθεσε ότι οι royals θα τα καταφέρουν ως ζευγάρι και με τους όρους της Markle. «Θα ολοκληρώσει τον κύκλο του, και νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι εκείνη έχει βάλει τους κανόνες και θα είναι όπως αυτή το θέλει». Η Morgan εξήγησε ότι ήταν πολύ κοντά με την αδερφή της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, την Lady Sarah McCorquodale. «Ήμουν πολύ κοντά και στις δύο για μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε η Morgan για την Sarah και την Diana.

Η πρόβλεψη της για το ζευγάρι έρχεται σε αντίθεση με την άποψη της Lady Colin Campbell, διάσημη κοσμική και συγγραφέας βιβλίων για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, η οποία είπε τον Απρίλιο ότι ο γάμος τους δεν θα κρατήσει.

Η Meghan και ο Harry παντρεύτηκαν το 2018, έχουν έναν γιο, τον 2χρονο Archie, και περιμένουν από μέρα σε μέρα το κοριτσάκι τους. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση