ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Η Πριγκίπισσα Charlene μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει

Το χειρουργείο του πατέρα της και η απώλεια δύο φίλων της.

newsroom must

Η πριγκίπισσα Charlene πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά αφού η περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της την κράτησε για αρκετούς μήνες μακριά από την οικογένειά της. Όταν είχε επιστρέψει στο Παλάτι του Μονακό κοντά στα παιδιά της και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, αναγκάστηκε να φύγει ξανά για να κάνει θεραπεία σε μια ιδιωτική κλινική για τη σωματική και ψυχολογική κόπωση που ένιωθε.

"Ήταν φορτισμένη και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στα επίσημα καθήκοντά της, τη ζωή γενικότερα ακόμα και την οικογενειακή ζωή” ανέφερε ο πρίγκιπας του Μονακό αυξάνοντας έτσι τις ανησυχίες για την υγεία της συζύγου του.

Η Charlene το 2019 είχε μιλήσει ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με το χειρουργείο του πατέρα της αλλά και τον θάνατο δύο φίλων της μέσα σε μόλις 10 μέρες. Είχε αναφέρει ότι ένας από τους λόγους που φαίνεται πάντα θλιμμένη στις φωτογραφίες ήταν και το γεγονός ότι πάντα της έλειπε η πατρίδα της.

Όπως δήλωσε σε περιοδικό της Νότιας Αφρικής "οι άνθρωποι γρήγορα σχολιάζουν ότι δεν χαμογελώ στις φωτογραφίες. Μερικές φορές είναι δύσκολο να γελάσω. Δεν ξέρουν τι συμβαίνει στο παρασκήνιο"..."Ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος αλλά και εξαιρετικά επίπονος".

"Έχω το προνόμιο να έχω αυτή τη ζωή αλλά μου λείπει η οικογένειά μου και οι φίλοι μου στη Νότια Αφρική και είμαι συχνά στενοχωρημένη γιατί δεν μπορώ να είμαι πάντα εκεί για εκείνους” είχε πει. Η πριγκίπισσα είχε, άλλωστε, δυσκολευτεί να κάνει φίλους στο Μονακό. "Έχω γνωρίσει υπέροχους ανθρώπους από τότε που ήρθα και τους βλέπω ως γνωριμίες. Έχω μόνο δύο ανθρώπους που τους θεωρώ φίλους μου εδώ”, είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή της η πριγκίπισσα Charlene.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση