ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η πραγματική αιτία χωρισμού των JLo και Ben Affleck

Δεκαεπτά χρόνια πριν.

newsroom must

Μπορεί το ζευγάρι JLO - Ben Affleck να είναι επίσημα μαζί μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, όμως όλοι θυμόμαστε πόσο ερωτευμένο ήταν το μακρινό 2004 και πόσο απρόσμενα χώρισαν, κρατώντας όλα αυτά τα χρόνια άριστες φιλικές σχέσεις, γεγονός που οδήγησε φυσικά και στην τωρινή επανασύνδεση τους.

Σύμφωνα λοιπόν, με νέα δημοσιεύματα, η Lopez μάλλον δεν είχε ξεπεράσει ποτέ τον Affleck αφού τον θεωρούσε πάντα εκείνον "που ξέφυγε" ενώ όταν είχαν χωρίσει ήταν συντετριμμένη.

"Μετά τον χωρισμό τους ήταν συντετριμμένη, αλλά ένιωθε εκείνη τη στιγμή ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να διαλύσει τον αρραβώνα" αναφέρει μια πηγή στο PageSix και τονίζει ότι "όσο βαριά κι αν ήταν η σχέση τους, ήταν σε διαφορετικά μονοπάτια.

Η Jennifer ήταν έτοιμη να κάνει παιδιά και ο Ben δεν ήθελε να αφήσει την εργένικη ζωή ακόμα. Στο τέλος κουράστηκε να τον περιμένει παρά το γεγονός ότι ράγισε η καρδιά της που έπρεπε να δώσει τέλος στη σχέση".

Το ζευγάρι έχει πλέον μια δεύτερη ευκαιρία και φαίνεται ότι η Lopez αυτή τη φορά νιώθει πιο ασφαλής. Εξάλλου, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο ηθοποιός έχει καλές σχέσεις με τα παιδιά της Emme και Max, που παραμένουν η απόλυτη προτεραιότητα της star.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση