ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Η πιο πλούσια μουσικός στον κόσμο είναι πλέον η Rihanna

Σύμφωνα με τη λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes.

newsroom must

Επίσημα δισεκατομμυριούχος είναι πια η Rihanna, ενώ παίρνει και τον τίτλο της πιο πλούσιας μουσικού στον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes.

Η τραγουδίστρια, που έγινε για πρώτη φορά γνωστή στο παγκόσμιο στερέωμα με το single της, «Umbrella» έχει περιουσία, που φτάνει μέχρι τα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια, και την ανεβάζει στη δεύτερη θέση, πίσω από την Oprah Winfrey, που η περιουσία της αγγίζει τα 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Βλέποντας τα κέρδη της να αυξήθηκαν ως επι το πλείστων, από τη νέα σειρά με προϊόντα ομορφιάς που λάνσαρε, ‘Fenty’, με τα έσοδά της να ανέρχονται στο 50% της συνολικής της περιουσίας. Μια άλλη μεγάλη της επιτυχία ήταν και η σειρά εσωρούχων που κυκλοφορεί, ‘Savage X Fenty’, που έφερε στο λογαριασμό της κέρδη ύψους 270 εκατομμυρίων δολαρίων. Με το κόστος της επιχείρησης να ανέρχεται στα 717 εκατ. δολάρια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Να θυμίσουμε πως η Rihanna, ίδρυσε την εταιρία της, Fenty, το 2017 με μοναδικό σκοπό να κάνει «όλες τις γυναίκες από όλα τα μέρη της γης, όσο διαφορετικές κι αν είναι, να νιώθουν ότι ανήκουν κάπου». Ενώ ήταν και η πρώτη εταιρία καλλυντικών που κυκλοφόρησε foundations με 40 διαφορετικές αποχρώσεις, για να μην αφήσει καμία γυναίκα παραπονεμένη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση