ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Η Pink πέρασε ίσως το πιο ισχυρό μήνυμα στα VMAs και έχει να κάνει με την μικρή της κόρη

Μια δυνατή ιστορία μοιράστηκε χθες βράδυ η Pink με το κοινό όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της από τα χέρια της Ellen DeGeneres. Η ποπ σταρ ανέφερε ένα περιστατικό που είχε να κάνει με την 6χρονη της κόρη της σχετικά με την αποδοχή του εαυτού μας θέλοντας να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα για το σεβασμό στην διαφορετικότητα.

Σύμφωνα με όσα είπε τις προάλλες ενώ οδηγούσε με την 6χρονη κόρη της για το σχολείο, η μικρή της είπε στα ξαφνικά πως «είναι το ποιο άσχημο μικρό κορίτσι στον κόσμο αφού μοιάζει με αγόρι με μακριά μαλλιά».

Τότε η Pink επέστρεψε σπίτι και ετοίμασε ένα Power Point με διάσημους καλλιτέχνες με ανδρόγυνο στυλ, όπως τον Prince, τον Michael Jackson, τον David Bowie, την Janis Joplin και τον Freddie Mercury για να της δείξει ότι δεν χρειάζεται να αλλάξει τον εαυτό της. Συνέχισε λέγοντας τα άσχημα πράγματα που έχουν πει για την ίδια, για το δυνατό σώμα της και το γεγονός ότι μοιάζει και η ίδια με αγόρι ''Με έχεις δει να μακραίνω τα μαλλιά μου; 'Όχι μαμά'.  Με έχεις δει να αλλάζω το σώμα μου; 'Όχι μαμά'. Με έχεις δει να αλλάζω τον τρόπο που παρουσιάζω τον εαυτό μου στον κόσμο; 'Όχι μαμά'. Με έχεις δει να γεμίζω στάδια σε όλο τον κόσμο; 'Ναι μαμά'. Οπότε μικρό μου κορίτσι δεν αλλάζουμε, παίρνουμε το χαλίκι και την οβίδα και φτιάχνουμε μαργαριτάρι''.

Δείτε εδώ το video.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση