ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Η παράξενη σχέση του Shakespeare με την Anne Hathaway έγινε viral

«Η ζωή είναι πολύ μικρή για να σε αγαπήσω μόνο σε μία, υπόσχομαι να σ’ αγαπώ και στην επόμενη»

newsroom must

Αν είστε από τους φαν της ιστορίας και του θεάτρου, ενδεχομένως γνωρίζετε ήδη ποια ήταν η γυναίκα του William Shakespeare. Αν όχι, θα σας πούμε εμείς. Ο γνωστός θεατρικός συγγραφέας ήταν παντρεμένος -στα χαρτιά τουλάχιστον- από το 1582, μέχρι και τον θάνατό του, το 1616 με την Anne Hathaway. Αν σκέφτεστε πώς είναι αυτό δυνατό... θα σάς εξηγήσουμε αμέσως. Προφανώς, ο William Shakespeare δεν ήταν παντρεμένος με την γνωστή ηθοποιό, αλλά με μια άλλη γυναίκα η οποία είχε το ίδιο όνομα και επίθετο με την σημερινή Anne Hathaway.

Και ενώ αυτό είναι ίσως κατανοητό, εκείνο που εντυπωσιάζει είναι ότι ο σύζυγος της ηθοποιού, Adam Shulman, εμφανισιακά μοιάζει τρομερά στον William Shakespeare. Ω, ναι.

Αν και είναι ίσως υπερβολικό, θεωρία συνομωσίας θέλει τον θεατρικό συγγραφέα να μην έχει πεθάνει ποτέ και να κάνει τα λόγια του πράξη. «Η ζωή είναι πολύ μικρή για να σε αγαπήσω μόνο σε μία, υπόσχομαι να σ’ αγαπώ και στην επόμενη», είχε γράψει ο Shakespeare. Μήπως αυτό συμβαίνει, τελικά... αναρωτιούνται οι χρήστες του Tik Tok και του Τwitter οποίοι έφεραν ξανά την συζήτηση στο προσκήνιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση