ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Η παράδοση που πρόκειται να αγνοήσει η Kate Middleton

Η Kate η οποία παραμένει στο παλάτι προσπαθεί συνεχώς για το καλύτερο

Από τότε που η Kate Middleton και η Meghan Markle μπήκαν στην βασιλική οικογένεια έφεραν ξανά στο προσκήνιο την ζωή των royals με πολλούς να πιστεύουν ότι η εικόνα τους έκανε ολόκληρη την οικογένεια να φαίνεται πιο προσιτή και κοντά στο κόσμο.

Το νέο αίμα και ο φρέσκος αέρας που έφεραν στην άλλοτε συντηρητική οικογένεια είναι πραγματικά αναζωογονητικός και ιδιαίτερα η Kate η οποία παραμένει στο παλάτι προσπαθεί συνεχώς για το καλύτερο τόσο του κόσμου όσο και της οικογένειάς της.

Όσον αφορά την οικογένειά της φαίνεται ότι δεν φοβάται να σπάσει και κάποιες παραδόσεις οι οποίες ίσχυαν για πολλά χρόνια έτσι ώστε τα παιδιά της να έχουν όσο γίνεται καλύτερη ζωή. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η royal biographer, Ingrid Seward σε ισπανικό περιοδικό μπορεί να δούμε την εκπαίδευση των μικρών George, Charlotte και Louis να αλλάζει και να μην ακολουθούν τα βήματα του πατέρα τους.

Οι royals συνηθίζουν να πηγαίνουν εσωτερικά σε σχολεία όπως και ο πρίγκιπας William ο οποίος φοίτησε στο κολέγιο Ludgrove του Wokingham και αργότερα στο Eton.

Συγκεκριμένα η Ingrid Seward δήλωσε ότι «Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους γαλαζοαίματους να σπάνε κάθε είδους κανόνες αυτές τις μέρες, οπότε δεν θα ήταν μεγάλο σοκ το να ακολουθήσουν έναν διαφορετικό δρόμο. Πιστεύω ότι οι Kate και William θα αποφασίσουν με γνώμονα αν είναι χαρούμενα τα παιδιά τους στο σχολείο τους. Οι δύο τους είναι σύγχρονοι γονείς και θα λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους όλες τις παραμέτρους. Ο ίδιος ο William, έχοντας βιώσει τραυματικές εμπειρίες κατά την παιδική του ηλικία, παίρνει πολύ στα σοβαρά υπόψη της ψυχική υγεία των παιδιών του. Η Kate, από την άλλη, ίσως νιώθει καλύτερα αν ο George, επειδή είναι και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, βρισκόταν εσώκλειστος στο σχολείο, όπου θα έχει περισσότερη ελευθερία και προστασία από διάφορους εξωτερικούς κινδύνους»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση