ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Δερμάτινο μαύρο παντελόνι, λευκό T-shirt, leather puffer jacket και sneakers
 

Η Ουκρανία φαβορί για τη νίκη της Eurovision 2022

Η μπάντα των Kalush Orchestra διεκδικεί τη νίκη για τη φετινή Eurovision

Φέτος αναμένεται να υπάρξουν διάφορες εκπλήξεις στις κατατάξεις των συμμετοχών της Eurovision. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο διαγωνισμός θα αποτελέσει μονοπώλιο για την Ευρώπη και όχι μόνο. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις και τα στοιχήματα που έχουν «πέσει» στο τραπέζι, η συμμετοχή της Ουκρανίας από τη μπάντα των Kalush Orchestra διεκδικεί τη νίκη και θεωρείται ήδη ένα από τα φαβορί με το τραγούδι «Stefania».  

Στις 10, 12 και 14 Μαΐου θα δούμε άλλοι στις οθόνες μας κι άλλοι ζωντανά στο Τορίνο όλες τις φετινές συμμετοχές να «κλέβουν» τις εντυπώσεις και να προκαλούν αντιδράσεις για τις εμφανίσεις τους. 

Συγκεκριμένα, το τραγούδι της Ουκρανικής μπάντας βασίζεται σε πραγματικές εμπειρίες και αποπνέει ένα συγκινητικό vibe καθώς πρόκειται για τη μητέρα του καλλιτέχνη Oleh Psiuk ο οποίος δήλωσε πως δεν είχε στενές σχέσεις μαζί της αλλά θεωρεί πως αξίζει να της αφιερώσει ένα τραγούδι. 

Επιπρόσθετα, οι Kalush πρόκειται να εκπροσωπήσουν όχι απλώς τη χώρα τους αλλά και τα διεθνή σύμβολα και έννοιες της πίστης, της αντοχής, της προσωπικής τιμής και της πάλης ενάντια στα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη χώρα. 

Ακούστε το τραγούδι των Kalush Orchestra παρακάτω:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση