ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρο σατέν midi φόρεμα και flat πέδιλα
 

Η ομιλία του Harry μάς θύμισε αυτή της Diana

Μήπως εμπνεύστηκε και από αυτή

Μαρία Στυλιανού

H ομιλία του πρίγκιπα Harry, λίγο πριν αποχωρήσει από το παλάτι μας συγκίνησε πραγματικά όμως μας θύμισε και κάτι... Πολλά από τα σημεία της ομιλίας του, μας θύμισαν τα όσα είχε πει η μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, όταν βρέθηκε σε παρόμοια θέση.

Το 1993, η Diana, παραιτήθηκε μετά την έντονη προσοχή και λογοκρισίας των μέσων και όπως φαίνεται, το ίδιο έκανε και ο γιος της 27 χρόνια μετά. Ο Harry στην ομιλία του αναφέρεται στην μητέρα του, μήπως εμπνεύστηκε και από αυτή αφού η ομιλία τους έχει τόσες ομοιότητες;

Σημεία από την ομιλία της πριγκίπισσας Diana
«12 χρόνια μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις μου ήταν η συνεργασία μου με άτομα όπως εσείς.

Είμαι ευγνώμων σε όλους. Ελπίζω πως για αντάλλαγμα σας υπηρέτησα.

Πριν από ένα χρόνο σας μίλησα για την επιθυμία μου να συνεχίσω το έργο μου χωρίς να αλλάξει κάτι... Παρόλα αυτά η ζωή και οι περιστάσεις αλλάζουν και με συγχωρείτε που παίρνω την ευκαιρία τώρα να μοιραστώ τα μελλοντικά μου σχέση μαζί σας αν και έχουν αλλάξει.

Μου είναι δύσκολο να αντέξω την υπερβολική προσοχή και με επηρεάζει στα δημόσια καθήκοντά μου όσο και στην προσωπική μου ζωή.
Για μένα έχει μεγάλη σημασία η φιλανθρωπική εργασία και σκοπεύω να επικεντρωθώ σε ένα μικρότερο φάσμα τομέων στο μέλλον. Τους επόμενους μήνες θα αναζητήσω ένα τρόπο να συνδυάσω τον δημόσιο ρόλο μου που είναι σημαντικός ελπίζοντας και σε μια ιδιωτική προσωπική ζωή.

Ελπίζω να με καταλάβετε και να μου δώσετε χώρο και χρόνο πράγματα που μου έχουν λείψει τα τελευταία χρόνια

Και η ομιλία του πρίγκιπα Harry
Το Η.Β είναι το σπίτι μου και το αγαπώ. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Μεγάλωσα νιώθοντας την υποστήριξη σας, υποδεχτήκατε την Meghan με ανοιχτές αγκάλες όταν είδατε ότι βρήκα την αγάπη που ήλπιζα στην ζωή μου.

Θα θέλαμε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε την βασίλισσα Ελισάβετ την Κοινοπολιτεία και τις στρατιωτικές μου οργανώσεις, χωρίς όμως την δημόσια χρηματοδότηση. Δύστυχος αυτό δεν ήταν εφικτό.

Το δέχτηκα ξέροντας ότι το γεγονός αυτό δεν αλλάζει το ποιος είμαι ή το πόσο αφοσιωμένος είμαι. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι έπρεπε να γίνει, κάνω ένα βήμα πίσω από την οικογένειά μου και ένα βήμα εμπρός σε μια πιο ειρηνική ζωή.

Ήταν προνόμιό μας να σας υπηρετούμε και θα συνεχίσουμε να σας υπηρετούμε για όλη μας την ζωή.

Εσείς με φροντίζατε για καιρό όμως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν μεγάλη δύναμη και όλο αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο από εμάς. Θα συνεχίσω να είμαι ο ίδιος άνθρωπος στη ζωή και να στηρίζω φιλανθρωπίες και στρατιωτικές κοινότητες που είναι σημαντικά για μένα.
Σας ευχαριστούμε που μας δίνετε θάρρος να κάνουμε αυτό το βήμα.

Μέσα από τις ομιλίες τους βλέπουμε φανερά το πόσο επηρεάστηκε ο Harry από την μητέρα του μεγαλώνοντας μαζί της και πόσο μοιάζουν. Ευχαρίστησαν την βασίλισσα Ελισάβετ και μίλησαν για την σκληρότητα των μέσων. Οι δύο τους πήραν δύσκολες αποφάσεις για να στηρίξουν την οικογένειά τους.

 
 
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Harry  |  Diana  |  Ομιλία  |  Ομοιότητες  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση