ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Ιταλού νικητή της Eurovision

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΒU.

newsroom must

Την υπόσχεσή του να περάσει από έλεγχο για χρήση ναρκωτικών έδωσε ο επικεφαλής του ιταλικού συγκροτήματος που θριάμβευσε στον τελικό της Eurovision τα ξημερώματα της Κυριακής και τελικά την τήρησε, καθώς δημοσιοποιήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία ήταν και αρνητικά.

Η ιταλική ροκ μπάντα Μaneskin κατάφερε χάρη στις ψήφους των τηλεθεατών κυρίως να επικρατήσει στον ετήσιο διαγωνισμό τραγουδιού, ωστόσο κάποιοι άρχισαν να διακινούν φήμες περί χρήσης ναρκωτικών από τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Damiano David.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη νίκη του ιταλικού γκρουπ, ο Νταμιάνο δήλωσε: «Δεν κάνω ναρκωτικά, παρακαλώ μη λέτε τέτοια πράγματα», απαντώντας σε ερώτηση για την τηλεοπτική εικόνα που έγινε viral δείχνοντάς τον να σκύβει στο τραπεζάκι του green room. «Έσκυψα πάνω στο τραπέζι μόνον επειδή είχε σπάσει ένα ποτήρι», πρόσθεσε.

-Αναλυτικά η ανακοίνωση της EBU

«Μετά τους ισχυρισμούς, σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών στο Green Room του μεγάλου τελικού του διαγωνισμού της Eurovision στις 22 Μαΐου, η EBU, έπειτα από αίτημα της Ιταλικής αντιπροσωπείας, έκανε έναν ενδελεχή έλεγχο στα στοιχεία, περιλαμβανομένων και όλων των διαθέσιμων πλάνων. Ελήφθη επίσης και εξετάστηκε εθελοντικά δείγμα από τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Måneskin, το οποίο ήταν αρνητικό και το έχει δει η EBU. Δεν έγινε λοιπόν καμία χρήση ναρκωτικών ουσιών στο Green Room και το ζήτημα θεωρείται λήξαν.

Είμαστε ενήμεροι πως μία ανακριβής θεωρία, οδήγησε σε fake news, τα οποία προσπάθησαν να επισκιάσουν το πνεύμα και το αποτέλεσμα του τελικού και άδικα, επηρέασαν το συγκρότημα. Συγχαίρουμε για ακόμα μία φορά τους Måneskin και ευχόμαστε τεράστια επιτυχία. Αναμένουμε με ανυπομονησία με την Ιταλική Κρατική Τηλεόραση RAI, στην παραγωγή ενός πραγματικού υπερθεάματος στον διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί του χρόνου στην Ιταλία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση