ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Η νέα συνεργασία της Ελένης Φουρέιρα με την Ισπανίδα εκπρόσωπο της Eurovision, Chanel

Μια συνεργασία δύο «εκρηκτικών» γυναικών στο όνομα της μουσικής που θα συζητηθεί

Γιώργος Γκαρακλίδης

Στη φετινή Eurovision οφείλουμε να ομολογήσουμε πως υπήρξαν πολλές εντυπωσιακές συμμετοχές που έκαναν τις απόψεις των θεατών να διίστανται ακόμη περισσότερο ειδικά μετά τη λήξη του τελικού. Μία από αυτές τις συμμετοχές που πραγματικά ξεχώρισε φέτος, τόσο σε προτιμήσεις του κοινού και των κριτών όσο και σε κατάταξη ήταν αυτή της Ισπανίας με τη «φλογερή» Chanel η οποία έβαλε πραγματικά «φωτιά» στη σκηνή στο Τορίνο και «παρέσυρε» τους πάντες μαζί της μέσα από την ερμηνεία και τον χορό της που εκτέλεσε ταυτόχρονα. 

Βέβαια, η σκηνική της παρουσία ήταν τόσο δυνατή που θύμισε την εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα τέσσερα χρόνια πριν στη Λισαβόνα που άναψε και η ίδια φωτιές κι έκανε την Ευρώπη να παραληρεί με το ταλέντο της. 

Εξ' όσων φαίνεται οι δύο «εκρηκτικές» παρουσίες της Eurovision και όχι μόνο πρόκειται να συνεργαστούν σύντομα όπως ανέφεραν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» 

Η ίδια η Chanel είχε επικοινωνήσει με την Ελένη Φουρέιρα λέγοντάς της πως η σκηνική της παρουσία στη Eurovision το 2018 την ενέπνευσε για το δικό της κομμάτι. 

Δείτε πιο κάτω την εξαίσια ερμηνεία και τον χορό της Chanel στη φετινή Eurovision:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση