ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Η νέα πρωτοβουλία των Sussexes εντυπωσιάζει

Η πιο σημαντική ανακοίνωση του Archewell για το 2020

newsroom must

 Μπορεί να μας φαίνεται σαν χθες, ωστόσο πέρασε περίπου ένας χρόνος από την μέρα που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν πως επρόκειτο να αφήσουν την βασιλική ζωή και να μετακομίσουν στην Αμερική για να ζήσουν την ζωή τους ιδιωτικά και μακριά από τα φλας της δημοσιότητας. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα, ακούστηκαν πολλά - μα πάρα πολλά για τους Sussexes. Παρά όμως την έντονη κριτική και τις φήμες γι' αυτούς, οι δύο τους φαίνονται να προχωρούν δυναμικά και πλέον, να ζουν την ζωή που εκείνοι ονειρεύτηκαν.

Λίγο μετά από την γνωστοποίηση της συμφωνίας τους με το Spotify, μάθαμε γι΄ακόμη ένα εγχείρημα του ζευγαριού και ενθουσιαστήκαμε. Όπως έγινε γνωστό, ο οργανισμός τους που έχει το όνομα Archewell,  θα συνεργαστεί με την World Central Kitchen, την μη κερδοσκοπική οργάνωση που παρέχει φαγητό σε κατεστραμμένες περιοχές του πλανήτη.

 Αναλυτικότερα, οι Sussexes μέσω του οργανισμού τους θα δημιουργήσουν εγκαταστάσεις που θα είναι μόνιμες και θα δρουν ακαριαία τη στιγμή που θα υπάρχει ανάγκη, όπως μετά από μια φυσική καταστροφή και με τη δυνατότητα να μετατρέπονται σε ό,τι έχει ανάγκη κάθε κοινωνία.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του αμερικανικού People, το πρώτο κέντρο θα χτιστεί στο Δομίνικο της Καραϊβικής που χτυπήθηκε από τους τυφώνες Maria και Irma το 2017 και πρόκειται να λειτουργήσει το 2021 ενώ το δεύτερο θα δημιουργηθεί στο Puerto Rico.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by World Central Kitchen (@wckitchen)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση