ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Η νέα φωτογραφία που δημοσίευσαν οι Sussexes και το έμμεσο μήνυμα στο παλάτι

Με αφορμή την Ημέρα των Βετεράνων

Δέσποινα Άσπρου

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry με αφορμή τη Remembrance Day που τιμά τους στατιωτικούς που έχασαν τις ζωές τους στον πόλεμο δημοσίευσαν μια νέα φωτογραφία τους στο website του Archewell Foundation.

Πιο συγκεκριμένα, στη νέα ανάρτηση του πρώην βασιλικού ζευγαριού είδαμε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο που αποτελεί δημιουργία του γνωστού φωτογράφου Chris Allerton και σε αυτό, οι δύο τους βρίσκονται μπροστά σε στρατιωτικό προσωπικό.

“Αυτή την Ημέρα των Βετεράνων και την Ημέρα Μνήμης, τιμούμε όσους υπηρετούν σε όλο τον κόσμο... Αυτοί οι γενναίοι άνδρες και γυναίκες, καθώς και οι οικογένειές τους, έχουν κάνει τεράστιες θυσίες και ενσαρκώνουν το καθήκον και την προσφορά“ έγραψαν χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσαν: “Είμαστε περήφανοι να συνεργαζόμαστε με τόσο πολλούς οργανισμούς που υποστηρίζουν βετεράνους και οικογένειες στρατιωτικών, συμπεριλαμβανομένων των: The Invictus Games Foundation, The Mission Continues, Team Rubicon, Scotty’s Little Soldiers και The Greatest GENERATIONS Foundation. Σήμερα και κάθε ημέρα, ευχαριστούμε για την προσφορά σας”.

Η εν λόγω δημοσίευση, αποτελεί σίγουρα και ένα μήνυμα προς την βασιλική οικογένεια, αφού παρά το ότι ο πρίγκιπας υπηρέτησε δέκα χρόνια στον βασιλικό στρατό και δύο φορές πήγε αποστολή στο Αφγανιστάν, του αφαιρέθηκαν οι στρατιωτικοί του τίτλοι και από το Megxit και έπειτα, δεν δικαιούται να συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Ημέρας, ούτε και να φοράει την στρατιωτική του στολή.

Credit: archewell.com

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση