ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Η νέα αποκάλυψη της Αριστοτέλους μετά τον κορωνοϊό

Οι επιπτώσεις που είχε γενικά στην υγεία της

newsroom must

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» μέσω ζωντανής μετάδοσης με βίντεο κλήση για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ακόμα ταλαιπωρείται από τον ιό καθώς παίρνει αγωγή για λοίμωξη που προκλήθηκε λόγω της νόσου, ενώ σήμερα επέστρεψε πίσω στα επαγγελματικά της καθήκοντα και θα εμφανιστεί κανονικά στην εκπομπή της.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τις μέρες που βρισκόταν σε αυτοπεριορισμό αλλά και για την οικογένειά της που επίσης νόσησε από τον κορωνοϊό. «Το μεγαλύτερο θέμα που είχα ήταν η αγωνία που πέρασα όταν έμαθα ότι κόλλησα όλη την οικογένεια. Όταν βγήκα εγώ θετική τη Δευτέρα 6 του μήνα έπαθα το αρχικό σοκ και μετά ήμουν ψύχραιμη. Μετά από δυο μέρες καραντίνας μόνη μου στο σπίτι θεωρώντας ότι την είχαμε γλυτώσει και δεν κόλλησα και τον άντρα μου», είπε αρχικά η Αριστοτέλους.

Στην συνέχεια εξομολογήθηκε ότι τρόμαξε στο άκουσμα ότι κόλλησε κορωνοϊό «Δευτέρα πρωί είπα θα πάω να κάνω ακόμα ένα γιατί σκεφτόμουν ότι θα έρθω σε επαφή με 40 ανθρώπους. Είχα πολύ μεγάλη ευθύνη απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους. Πήγα και έκανα pcr, βγήκε θετικό. Εκεί έπαθα το μεγάλο σοκ».

Τέλος, μίλησε για τις επιπτώσεις που είχε γενικά στην υγεία της: «Μου έχει αφήσει έναν βήχα. Και μια ελαφριά λοίμωξη που θα ξεπεραστεί με την αγωγή που μου έχει δώσει ο γιατρός μου. Είναι μεγάλη η διασπορά. Η προσωπική ευθύνη του καθενός από εμάς έχει τεράστια σημασία. Πρέπει εκτός από εμάς, να προσέχουμε και τους άλλους. Κάνουμε pcr κάθε δυο μέρες. Μόνο το μωρό δεν κόλλησε.»

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση