ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Η μυστική συμφωνία για την ταφή της βασίλισσας και του Φίλιππου

Τι είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους για την μέρα που θα φύγουν από τη ζωή;

newsroom must

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Daily Mail, Richard Kay, ειδικό σε θέματα της βασιλικής οικογένειας, η βασίλισσα δείχνει να περνάει τόσο καλά λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Φιλίππου χάρη σε μια μυστική συμφωνία που είχε κάνει μαζί του πριν πολλά χρόνια.

"Οι δυο τους συζητούσαν συχνά πώς ο καθένας θα ζούσε χωρίς τον άλλο στο πλευρό του και είχαν καταλήξει σε αυτό: Όποιος έμενε πίσω θα θρηνούσε, αλλά όχι για πολύ, μετά θα απολάμβανε την υπόλοιπη ζωή του" έγραψε ο δημοσιογράφος.

Η βασίλισσα, μάλιστα,σύμφωνα με δημοσιεύματα όχι μόνο δεν δυσκολεύτηκε να βγει από το σπίτι μετά την καραντίνα αλλά και την περίοδο πένθους αλλά έδειξε πολύ χαρούμενη όταν χαλάρωσαν τα μέτρα κατά της πανδημίας και είχε την ευκαιρία να κάνει περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις.

"Ο covid άλλαξε τα πάντα και δραστικά αλλά έφερε κι ένα απροσδόκητο δώρο γιατί εκείνη και ο Φίλιππος ήταν συνέχεια μαζί τους τελευταίους 13 μήνες της ζωής του" έγραψε ο Kay. Η βασίλισσα, όπως αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός της ήταν προετοιμασμένη για τον θάνατό του.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, εκτός από τις συναντήσεις με πολιτικούς για τη σύνοδο κορυφής στη Μεγάλη Βρετανία, ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα για την επίσκεψή της στο Royal Ascot. Είναι άλλωστε η εκδήλωση που δεν είχε χάσει καμιά χρονιά αφού είναι γνωστή η αγάπη της για τα άλογα και τις ιπποδρομίες.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση