ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Η Monica Bellucci ενσαρκώνει την Μαρία Κάλλας στην Αθήνα

Η παράσταση έχει τίτλο «Maria Callas, Lettres et Mémoires»

Μαρία Στυλιανού

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», η κούκλα Ιταλίδα Monica Bellucci, έρχεται στην Ελλάδα για να πρωταγωνιστήσει στο θέατρο, στον ρόλο της Μαρίας Κάλλας.

Όπως φαίνεται, έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον θεατρικό παραγωγό στην Ελλάδα και πολύ σύντομα, θα φτάσει στην Αθήνα για την θεατρική παράσταση.

Η παράσταση έχει τίτλο «Maria Callas, Lettres et Mémoires» και έχει ανέβει από τις 27 Νοεμβρίου στο Παρίσι. Πρόκειται για την παρθενική εμφάνιση του μοντέλου – ηθοποιού στο σανίδι και όπως φαίνεται έχει βαρύ φορτίο στις πλάτες της, αφού ενσαρκώνει τη Μαρία Κάλλας μία τεράστια προσωπικότητα.

 
 
 

 

Η ίδια δήλωσε ότι, «Για μένα είναι ένα πραγματικό άλμα στο κενό. Είπα "ναι", παρά τον φόβο μου. Ένα "ναι" από αυθορμητισμό, σαν να μην είχα χρόνο να αντιδράσω περαιτέρω».

Το έργο ακολουθεί την Μαρία Κάλλας από την παιδική της ηλικία στην Νέα Υόρκη, μέχρι την Αθήνα και τα δύσκολα χρόνια του πολέμου. Μέσα από το έργο, προβάλλεται η ζωή της, τα σκάνδαλα και η θυελλώδης σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Όπως όλα δείχνουν η παράσταση θα ανέβει στην Αθήνα τον Οκτώβριο. Εμείς ανυπομονούμε να μάθουμε ημερομηνίες και το θέατρο που πρόκειται να φιλοξενήσει αυτή την υπερπαραγωγή!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση