ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Η μητέρα του Will Smith σχολιάζει το χαστούκι που έγινε viral

«Είναι η πρώτη φορά που τον βλέπω να ξεφεύγει σε τέτοιο βαθμό» λέει η 85χρονη μητέρα του Will Smith

newsroom must

Η Carolyn Smith μητέρα του δημοφιλούς ηθοποιού Will Smith βλέποντας το συμβάν με την απρόσμενη συμπεριφορά του γιου της δήλωσε στα μέσα πως είναι η πρώτη φορά που είδε τον γιο της να συμπεριφέρεται κατ' αυτόν τον τρόπο δημόσια καθώς το όλο σκηνικό άφησε όλη την οικογένεια αλλά και τον κόσμο αποσβολωμένους.

Η μητέρα του ηθοποιού είχε φροντίσει να ετοιμαστεί από πριν για να παρακολουθήσει την τελετή των βραβείων από το σπίτι της και πως βλέποντας τον γιο της τόσο εξοργισμένο και προχωρώντας σε απρεπείς πράξεις την ανησύχησε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Η 85χρονη είναι γνωστό πως έχει ισχυρό δεσμό με τον γιο της και πως και οι δύο διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους ενώ η ίδια δήλωσε πως μετά το συμβάν στα βραβεία Oscar προέτρεψε τον γιο της να πάει σε διακοπές και να ηρεμήσει μετά από την «μπόρα» των ειδησεογραφικών. 

Η Carolyn Smith πρόσθεσε πως συνεχίζει και είναι φανερά περήφανη για τον γιο της και γι' αυτό που ο ίδιος πρεσβεύει και πως ήθελε απεγνωσμένα το παιδί της να κερδίσει το βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το αξίζει. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση