ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

Michelle Obama: ''O γάμος μας δεν ήταν πάντα τέλειος''

Όσα αποκάλυψε για την συμβίωση με τον Barack Obama

Δέσποινα Άσπρου

Κάνοντας scroll στα social media η Michelle και ο Barack Obama φαίνονται απόλυτα ερωτευμένοι, ενώ δίνουν την αίσθηση πως τα πάντα για εκείνους είναι ιδανικά και τέλεια. Θέλοντας όμως να καταρρίψει τον μύθο αυτό, η Michelle Obama μίλησε στο νέο της βιβλίο με απόλυτη ειλικρίνεια για τον γάμο της.

Αναλυτικότερα, το ζευγάρι που φέτος συμπλήρωσε τριάντα χρόνια έγγαμης ζωής, σύμφωνα με την Obama είχε αντιμετωπίσει αρκετές δύσκολες στιγμές στην πορεία του, όπως συμβαίνει άλλωστε σε όλα τα ζευγάρια. 

«Οι άνθρωποι συχνά επικοινωνούν μαζί μου ζητώντας συμβουλές για θέματα σχέσεων. Κάνουν παρατηρήσεις σε φωτογραφίες μου με τον Barack και ρωτούν πώς καταφέραμε να μείνουμε παντρεμένοι 30 χρόνια τώρα. Θέλω να πω, ναι, αλήθεια, είναι έκπληξη και για εμάς, μερικές φορές! Και πραγματικά, δεν αστειεύομαι. Έχουμε τα προβλήματά μας, φυσικά, αλλά αγαπώ τον άντρα μου και με αγαπάει, τώρα, ακόμα, και φαινομενικά για πάντα. Η αγάπη μας δεν είναι τέλεια, αλλά είναι αληθινή και είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτήν» αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια στο βιβλίο της.

Η ίδια όμως δεν σταματάει εδώ. Το απόγευμα της Παρασκευ΄ς 25 Νοεμβρίου, δημοσίευσε στο Ιnstagram μερικά στιγμιότυπα στα οποία την βλέπουμε σε τρυφερές στιγμές μαζί με τον σύζυγό της και για άλλη μια φορά αναφέρθηκε δημόσια στην σχέση τους.

"Ως μια ενήλικας γυναίκα, έχω ζήσει σε πολλά μέρη, αλλά μόνο ένα είναι το πραγματικό μου σπίτι: η οικογένειά μου. Το σπίτι μου είναι ο Barack.

Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς - ο γάμος μας δεν ήταν ποτέ τέλειος. Ένας από εμάς χρειάζεται πάντα περισσότερα ή απαιτείται να δίνει περισσότερα. Πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να ακούμε ο ένας τον άλλον, ειλικρινά και χωρίς άμυνες. Μόνο τότε μπορούμε να εξελιχθούμε μαζί.

Με τα χρόνια, πολλοί νέοι με έχουν ρωτήσει για το γάμο. Και η απάντησή μου είναι συνήθως αυτή: Πρέπει να προετοιμαστείτε για μεγάλες διαφωνίες και δυσφορίες. Πρέπει να μάθετε πώς να κάνετε πραγματικούς συμβιβασμούς" αναφέρει μεταξύ άλλων.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση