ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: sweatshirt με κολάν και ankle boots
 

Η Michelle Obama βαρέθηκε τις κόρες της, Sasha και Malia στην καραντίνα

«Είχαμε οργανωθεί και περνούσαμε τις μέρες μας ο καθένας κάνοντας τη δουλειά του»

Ξέρεις εκείνο το αίσθημα που ένιωθες στην καραντίνα ότι σου λείπουν τα παιδιά σου ή οι γονείς σου; Θα έκανες τα πάντα για να μπορείς να περάσεις τον χρόνο εκείνο μαζί τους. Το πόσο μαζί όμως είναι το θέμα.

Όπως και να το κάνουμε δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι σε ένα σπίτι 24 ώρες το 24ωρο με την οικογένειά σου και αυτό το παραδέχεται ακόμα και η πρώην πρώτη Κυρία της Αμερικής Michelle Obama.

Μιλώντας σε συνέντευξή της με τον Conan O'Brien αποκάλυψε πόσο ενθουσιασμένη ήταν και η ίδια αλλά και οι κόρες της Sasha και Malia που θα περνούσαν την καραντίνα όλοι μαζί όμως τώρα νιώθουν τις συνέπειες μετά από τόσους μήνες.

Όπως είπε συγκεκριμένα «Είχαμε οργανωθεί και περνούσαμε τις μέρες μας ο καθένας κάνοντας τη δουλειά του- τα κορίτσια πηγαίναν ακόμα στα μαθήματα τους την άνοιξη- και άρα δουλεύαμε, κάναμε λίγο γυμναστική και μετά τα βράδια καθόμασταν όλοι μαζί. Κάναμε διάφορα πράγματα. Πίναμε cocktails, και μετά παίζαμε παιχνίδια ή φτιάχναμε κάποιο puzzle»

Αυτό είναι πολύ ωραίο μπορεί να σκέφτεστε, όμως όπως τόνισε η Michelle Obama γελώντας «Αυτό Conan ήταν τον πρώτο καιρό»

«Νομίζω ότι τα παιδιά μας μας βαρέθηκαν...που δεν πειράζει, γιατί και εμείς τις είχαμε βαρεθεί λίγο. Και μετά ήρθε το καλοκαίρι, ήμασταν πιο πολύ έξω, ήρθαμε στην εξοχή όπου είμαστε ακόμα, οπότε είχαμε πιο πολύ χώρο...αυτό ήταν καλό. Και τώρα τα παιδιά έχουν επιστρέψει στα μαθήματα τους και το Zoom. Τα κάνουν εξ αποστάσεως. Και πλέον δεν τρελαίνονται που είναι μαζί μας»

Αν λοιπόν περάσατε και εσείς την καραντίνα με την οικογένειά σας και νιώθετε άσχημα επειδή κάνατε ακριβώς τις ίδιες σκέψεις τώρα ξέρετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση