ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Η Μενεγάκη σχολιάζει την φιλία της Βίσση με την Βανδή

Όσα δήλωσε η παρουσιάστρια

newsroom must

Μετά από αρκετά χρόνια "κόντρας", η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση εμφανίζονται ως οι νέες besties της showbiz και το κοινό τους ακόμη δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Πρόσφατα, μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή ταξίδεψε μαζί με την Άννα Βίσση στην Θεσσαλονίκη και η Δέσποινα, δεν δίστασε να τραγουδίσει μαζί μαζί με την Άννα on stage.

«Είναι μαζί μας μια σούπερ σταρ. Εγώ είμαι η οικοδέσποινα και εκείνη την λένε Βανδή Δέσποινα! Τη σέβομαι, την εκτιμώ πάρα πολύ και πλέον την αγαπώ! Της εύχομαι από εδώ και πέρα, όπως ήταν πολλές φορές στη ζωή της πάρα πολύ ευτυχισμένη, να ξαναγίνει πάρα πολύ ευτυχισμένη γιατί της αξίζει», είπε η Άννα Βίσση πάνω στη σκηνή, όταν κάλεσε την Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε επίσης: Η viral κοινή on stage εμφάνιση της Βανδή με την Βίσση

Από πλευράς της, η Βανδή τόνισε: «Είναι πάρα πολύ όμορφα. Μας ένωσε ο Νίκος Κοκλώνης. Αυτή τη φορά η συνάντησή μας ήταν πιο χαλαρή. Έχουμε βρεθεί, έχουμε μιλήσει αρκετά και έχουμε μοιραστεί πολλά πράγματα. Χάρηκα που την είδα, τη θαυμάζω πολλά χρόνια, την εκτιμώ αφάνταστα και σήμερα πραγματικά την απόλαυσα. Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά. Να δούμε τι θα γίνει με τον κορονοϊό, μας έχει αποσυντονίσει τελείως. Κάποια στιγμή ευελπιστώ να συναντηθούμε επί σκηνής, γιατί ταιριάζουμε πάρα πολύ».

Τα εν λόγω πλάνα, προβλήθηκαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναπόφευκτα η παρουσιάστρια, η οποία στο παρελθόν έχει υπάρξει φίλη της Δέσποινας Βανδή, είπε: «Υπήρξε κάποια άτυπη έχθρα μεταξύ τους, αλλά ειπώθηκε πως αυτό βγήκε από τους fans, δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες, έχει να κάνει με όσα έχουν μεσολαβήσει, πόσα πράγματα έχουν αλλάξει, άμα δεις ψυχρά την αλήθεια, λες, πραγματικά τι έχουμε να χωρίσουμε, δεν κάνουμε και κάτι μαζί να γίνει χαμός».

Στην συνέχεια, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος πρόσθεσε πως φεύγουν και κάποιοι άνθρωποι από τη μέση που επηρεάζουν και έτσι ξεδιαλύνουν τα πράγματα.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση