ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: maxi φόρεμα με ζιβάγκο, μπότες και παλτό
 

Η Melinda Gates δημιουργεί εκδοτικό οίκο με βιβλία για γυναικεία ζητήματα

Η Melinda French Gates δραστηριοποιείται σε έναν νέο τομέα, την έκδοση βιβλίων.

Σύμφωνα με το περιοδικό Elle η πρώην γενική διευθύντρια προϊόντων πληροφορικής στην εταιρεία Microsoft και πρώην σύζυγος του Bill Gates σε συνεργασία με την Flatiron Books, τμήμα των εκδόσεων Macmillan, εγκαινιάζει τα βιβλία Moment of Lift Books, «αφιερωμένα αποκλειστικά στη μη μυθοπλασία για κοινωνικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν γυναίκες και κορίτσια».

Ο τίτλος του εκδοτικού οίκου προέρχεται από το βιβλίο της Melinda Gates«The Moment of Lift: How Empowering Women Changes the World» (Η Στιγμή της Ανύψωσης: Πώς η Ενδυνάμωση των Γυναικών Αλλάζει τον Κόσμο).

Σε πρώτο στάδιο θα κυκλοφορήσουν τρία βιβλία σε αυτόν τον τομέα, το πρώτο από τα οποία θα δημοσιευτεί το 2023.

«Ενώ έχουμε κάνει τεράστια πρόοδο προς την ισότητα των φύλων τις τελευταίες δεκαετίες, η πανδημία της COVID-19 συνεχίζει να επηρεάζει δυσανάλογα τη ζωή και τα μέσα διαβίωσης των γυναικών» ανέφερε σε δήλωσή της η συμπρόεδρος του Ιδρύματος Bill και Melinda Gates, σύμφωνα με το AP.

Καθώς ο κόσμος εργάζεται για την προώθηση μιας δίκαιης ανάκαμψης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Moment of Lift Books θα εκδίδει έργα που γράφουν οραματιστές και οραματίστριες που βοηθούν να διασφαλιστεί ότι οι φωνές και οι προοπτικές των γυναικών δεν θα μείνουν πίσω. Ελπίζω ότι οι ιστορίες τους θα εμπνεύσουν τους αναγνώστες να συμμετάσχουν στον παγκόσμιο αγώνα για ισότητα, υπογράμμισε.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση