ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Η Μελίνα Ασλανίδου έρχεται στα Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards

Στις 16 Νοεμβρίου ο μακροβιότερος θεσμός του νησιού μας.

Δέσποινα Άσπρου

Η Μελίνα Ασλανίδου που μετράει αρκετά χρόνια επιτυχημένης πορείας και πολλές επιτυχίες, το βράδυ της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου έρχεται στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στην Λεμεσό για να ερμηνεύσει μερικά από τα αγαπημένα τραγούδια της και να ντύσει μουσικά την 21η τελετή των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards που και φέτος, θα βραβεύσει τους Κύπριους που έκαναν περήφανη την χώρα μας με τα επιτεύγματά τους, την επαγγελματική τους πορεία, τις αξίες και το ήθος τους.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, οι άριστοι άντρες του νησιού μας θα βραβευτούν από το περιοδικό ΜΑΝ και την Τράπεζα Κύπρου, μέσα από τον μακροβιότερο θεσμό βραβεύσεων στην Κύπρο. Να θυμίσουμε πως τα Man of the Year Awards ξεκίνησαν να αναζητούν πρωτοπόρους άνδρες που ξεχωρίζουν και ανοίγουν δρόμους για τον άνθρωπο, ανεξαρτήτως αν προέρχονται από τον χώρο των επιστημών, των τεχνών, του αθλητισμού ή τον κόσμο των επιχειρήσεων από το 2001.

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί  παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, της Προέδρου της Βουλής, Αννίτας Δημητρίου και άλλων εκλεκτών καλεσμένων.

Διαβάστε επίσης: Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards: Στις 16 Νοεμβρίου η 21η απονομή

Να θυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μελίνα Ασλανίδου δίνει "το παρών" της στον μακροβιότερο θεσμό του νησιού μας, αφού και το 2015 είχε αναλάβει την μουσική επιμέλεια της βραδιάς. 

Red Carpet εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου στα MAN OF THE YEAR AWARDS το 2015.

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ MAN OF THE YEAR AWARDS

Johnnie Walker
Οδηγεί με ασφάλεια – BMW XΑΡ. ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ
ΙWC Watches
University of Nicosia
OΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ
Υπεραγορές ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ
CARA Boutique
JAGUAR
Xορηγός Φιλοξενίας: Ραrklane, α luxury Collection Resort and Spa
Ελεγκτές διαδικασίας Deloitte

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση