ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Η Meghan Markle απευθύνεται σε ολόκληρο τον γυναικείο πληθυσμό

H ομιλία της δούκισσας στο Girl Up Global Leadership είναι must see

Ριάνα Στυλιανού

Η Δούκισσα του Sussex πρόκειται να κάνει μια από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της την επόμενη εβδομάδα. Αποκαλύφθηκε χθες το πρωί, 7 Ιουλίου, ότι η Meghan Markle θα είναι ομιλητής στην εικονική σύνοδο Girl Up Global Leadership.

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του οργανισμού, το Girl Up είναι μια πρωτοβουλία ηγεσίας που έχει συνεργαστεί με 65.000 κορίτσια μέσω 3.500 clubs σε σχεδόν 120 χώρες και στις 50 Ηνωμένες Πολιτείες, προσπαθώντας να εμπνεύσει μια γενιά νεαρών γυναικών για θέματα που αφορούν την ισότητα φύλλων και των κοινωνικών αλλαγών. Ο οργανισμός έκανε μια ανάρτηση στο Twitter για να ανακοινώσει την επερχόμενη εμφάνιση της δούκισσας, που έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

"Το παρόν είναι γένους θηλυκό! Αλλά μην σταθείτε στα λόγια μας γι 'αυτό. Ακούστε την συμβουλή της Meghan Markle, όπου η Δούκισσας του Sussex θα μιλήσει για θέματα που αφορούν αποκλειστικά τις γυναίκες σε θέματα ηγεσίας... όταν θα πάρει θέση στο @GirlUp 2020, που θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Ιουλίου!"

Αν και η Meghan και ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Harry, συνέχισαν να συμμετέχουν σε πολλές κλήσεις Zoom και συνομιλίες βίντεο με αντίστοιχους οργανισμούς και φιλανθρωπικά ιδρύματα από τότε που άρχισαν να εργάζονται από το σπίτι εν μέσω πανδημίας, οι συνομιλίες τους γίνονταν ιδιαίτερος, αλλά καταγράφονταν, έτσι ώστε να δημοσιευτούν αργότερα. Ωστόσο, η επερχόμενη ομιλία της Markle στο συνέδριο Girl Up, σηματοδοτεί μία από τις πρώτες της δημόσιες εμφανίσεις από τότε που η δούκισσα παραιτήθηκε από τα βασιλικά της καθήκοντα τον περασμένο Μάρτιο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση