ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

«Η Meghan ήταν πεπεισμένη ότι υπήρξε συνωμοσία εναντίον της»

Οι δηλώσεις των φίλων της σχετικά με την ζωή της στο παλάτι

Δέσποινα Άσπρου

Τι και αν όταν εμείς μάθαμε στα μέσα Μαρτίου πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έβαλαν πλώρη για το Los Angeles, να εκπλαγήκαμε - έστω και λίγο; Οι φίλοι του ζευγαριού, πάντως, καθόλου!

Όπως αναφέρει πρόσφατο δημοσίευμα των Sunday Times, το στενό περιβάλλον του πρώην βασιλικού ζευγαριού γνώριζε εδώ και αρκετό καιρό την επιθυμία τους να εγκατασταθούν σύντομα στην πόλη που μεγάλωσε η Meghan.

«Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να γίνει ο Καναδάς το παντοτινό σπίτι τους», τονίζει χαρακτηριστικά φίλη του ζευγαριού στο άρθρο των Sunday Times. «Το μεγάλο πλάνο, για την Meghan τουλάχιστον, είχε πάντα να κάνει με το Λ.Α.», προσθέτει η ίδια. Όπως μάλιστα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, οι Sussexes αν και είχαν ξεκινήσει την αναζήτηση σπιτιού στην Καλιφόρνια λίγο μετά τον γάμο τους, πήραν την οριστική απόφαση στις 14 Μαρτίου, την ημέρα που εγκατέλειψαν με άκρα μυστικότητα τη νήσο Βανκούβερ με το ιδιωτικό τζετ του ηθοποιού Taylor Perry.

Αξίζει να πούμε πως το δημοσίευμα των Sunday Times, ανάμεσα σε άλλα, τονίζει πως κατά την διάρκεια της καραντίνας και πιο συγκεκριμένα την περίοδο που ο πρίγκιπας Κάρολος προσλήφθηκε από τον κορωνοϊό, ο πρίγκιπας Harry φαίνεται να ήρθε κοντά με τον αδερφό του πρίγκιπα William - κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βελτιωθούν αρκετά οι σχέσεις τους.

Με πληροφορίες από το The Sunday Times Magazine

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X