ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Η Martina Bonci του Gucci Giardino 25 φτιάχνει κοκτέιλ στην Κύπρο

H barlady του φημισμένου μπαρ του οίκου Gucci στη Φλωρεντία.

Μιχάλης Μιχαηλίδης

Μιχάλης Μιχαηλίδης

H barlady του φημισμένου μπαρ του οίκου Gucci στη Φλωρεντία, η Ιταλίδα Martina Bonci, θα βρεθεί στις 17 του Οκτώβρη στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, φτιάχνοντας κοκτέιλ στο πλαίσιο του 4ου Cyprus Cocktail Festival -του μεγαλύτερου cocktail festival του νησιού.

Και μόνο βλέποντας φωτογραφίες από το καλαίσθητο αυτό μπαρ -δεν θα μπορούσε να ήταν και διαφορετικά- στη Φλωρεντία, βλέποντας τα κοκτέιλ - έργα τέχνης, αλλά και τις chic ενδυμασίες όλων στο μπαρ, καθότι είναι όλοι ντυμένοι με Gucci, δεν μπορείς παρά να γεμίσεις προσδοκίες για την guest εμφάνισή τους στη Λευκωσία.

«Δεν έχω βρεθεί ποτέ στην Κύπρο, αλλά γνωρίζω πως οι Κύπριοι είναι πολύ φιλικοί και ότι το τοπίο στο νησί είναι εκπληκτικό. Σε σχέση με το Cyprus Cocktail Festival νομίζω πως η ατμόσφαιρα θα είναι μαγική και σίγουρα η ομάδα μου είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχει στο φεστιβάλ», αναφέρει η Martina Bonci στη συνέντευξή της στο WiZ.

«Θα πρέπει να έρθετε για να δοκιμάσετε το ‘Mémoire di Negroni’, το κοκτέιλ που περιγράφει εξαιρετικά την ταυτότητά μας ως cocktail bar», συμπληρώνει, ιντριγκάροντάς μας λέγοντας πως η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης για την ίδια είναι οι πελάτες της: «ακούγοντας τους ίδιους, τις αναμνήσεις τους, τις εμπειρίες και τις ιστορίες τους εμπνέομαι για να δημιουργήσω».

Σε σχέση τώρα με το τέλειο κοκτέιλ, το περιγράφει ως ένα κοκτέιλ που έχει ισορροπία στη γεύση, ωραία συστατικά και… συναισθήματα, ενώ για το τέλειο μπαρ ή έστω το μπαρ που θα έφτιαχνε η ίδια απαντά ως εξής: «Δεν υπάρχει κάτι που να ορίζεται ως ‘τέλειο μπαρ’. Για μένα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι όταν καταφέρνεις να κάνεις τον κόσμο να αισθάνεται καλά -όχι μόνο τους πελάτες σου, αλλά και την ομάδα σου. Το τέλειο μπαρ είναι αυτό που ένιωσες τη φιλοξενία, ένιωσες άνετα, και αισθάνθηκες ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου».

Αυτή ακριβώς την εμπειρία φιλοδοξεί να μας προσφέρει στη guest εμφάνισή της μαζί με την ομάδα της στον Δημοτικό Κήπο και το 4ο Cyprus Cocktail Festival.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη της Martina Bonci στο WiZ, για το πώς κατάφερε να κερδίσει αλλά και να αγαπήσει τον κόσμο του mixology και να γίνει αισίως manager σε ένα από τα πιο δυνατά και chic cocktail bars της Ιταλίας, ταξιδεύοντας παράλληλα σε όλο τον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση