ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Η Markle χλευάζει την βασίλισσα και οι χρήστες των social media ζητούν τον «εξοστρακισμό» της

Η ασεβής κίνηση της Markle στο πρόσωπο της βασίλισσας Ελισάβετ

Ζωή Τουτουντζίδου

Σάλο προκάλεσε το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για την ζωή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle για πολλούς και διάφορους λόγους. Αρχικά να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι κατηγόρησε για ακόμη μία φορά τα βρετανικά media για «καταπάτηση» της προσωπικής τους ζωής αλλά και το παλάτι για αδυναμία προφύλαξης τους.

Αυτό όμως που φαίνεται να εξόργισε το παλάτι αλλά και τα ίδια τα media ήταν μια κίνηση της Markle που θεωρήθηκε άκρως προσβλητική απέναντι στην αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ.

Διαβάστε εδώ: Sussexes: Θύματα ή συνεργάτες των media;

Πιο συγκεκριμένα, η Markle σε κάποιο σημείο της συνέντευξης στο ντοκιμαντέρ εξηγούσε την πρώτη της γνωριμία με την βασίλισσα κάνοντας μια βαθιά υπόκλιση που θεωρήθηκε άκρως «χλευαστική».

Το όνομα των δουκών του Sussex πρωταγωνιστούσε στα βρετανικά media για ημέρες, με αποκορύφωμα την δημόσια «έκκληση» για παραίτηση των βασιλικών τους τίτλων, τόσο από τον λαό όσο και από τον ίδιο τον τύπο. Με πολλούς να σχολιάζουν ότι το ζευγάρι επωφελείται οικονομικά από την έκθεση αυτή, «ρεζιλεύοντας» όχι μόνο τους εαυτούς τους αλλά και το ίδιο το στέμμα.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα σχόλια που εντοπίσαμε στην πλατφόρμα του Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση