ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

Η Markle τροποποιεί το πιστοποιητικό του Archie... και η Middleton βγάζει το πρώτο της selfie video

Οι τελευταίες royal εξελίξεις

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry να εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα πριν από περίπου ένα χρόνο, ωστόσο οι δυό τους εξακολουθούν να απασχολούν έντονα τα media. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με τον πρίγκιπα William και την σύζυγό του, Kate Middleton. Τι έκαναν όμως αυτή την φορά και πώς κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή του Τύπου αυτή την φορά; Από πλευράς της, η Kate "έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο" και δημιούργησε το πρώτο της selfie video... και η Meghan, άλλαξε κρυφά το πιστοποιητικό γέννησης του μικρού Archie. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της The Page Six, όταν διέρρευσε για πρώτη φορά το πιστοποιητικό γέννησης του γιου της Meghan και του Harry, στο πεδίο μητέρα αναγραφόταν “Rachel Meghan Her Royal Highness the Duchess of Sussex”. Προς έκπληξη όμως των royal φαν και βάση δημοσιεύματος της The Sun, η Meghan ένα μήνα μετά την γέννηση του μικρού, τροποποίησε το πιστοποιητικό γέννησής του και αφαίρεσε το όνομά της - για συντομία. Συγκεκριμένα, σήμερα στο πεδίο μητέρα εμφανίζεται το “Her Royal Highness The Duchess of Sussex.” Αντίστοιχα, σε αλλαγές εκείνο το διάστημα προέβη και ο Harry, ο οποίος πρόσθεσε την λέξη "πρίγκιπας" και έκτοτε, στο πεδίο πατέρας υπήρχε η φράση “His Royal Highness Prince Henry Charles Albert David Duke of Sussex.”

Ποιος όμως ήταν ο λόγος του να προβούν οι Sussexes σε αυτή την πράξη; Αν και κανένας δεν γνωρίζει τι είχαν στο μυαλό τους εκείνη την περίοδο, δημοσίευμα της express.co.uk αναφέρει πως ενδεχομένος την δεδομένη χρονική στιγμή ήταν απελπισμένοι και έψαχναν έναν απλώς τρόπο να διαφοροποιηθούν από τους Campridges- καθώς η Kate έχει δώσει το όνομά της και στα τρία της παιδιά. Την ίδια όμως στιγμή, πολλοί λένε πως το ζευγάρι αποφάσισε να αφαιρέσει το όνομα της Meghan ως φόρο τιμής προς την πεθερά της, πριγκίπισσα Diana, η οποία υπέγραφε πάντα ως "Her Royal Highness the Princess of Wales".

Και ενώ όλα αυτά έρχονται στην επιφάνεια και οι ικασίες για τους Sussexes ξεκίνησαν ξανά, στον επίσημο λογαριασμό της Kate Middleton και του πρίγκιπα William στο Instagram είδαμε για πρώτη φορά ένα selfie video και ομολογουμένως, δεν μπορέσαμε να μην το σχολιάσουμε. Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Ψυχικής Υγείας, η δούκισσα -πιο προσιτή από ποτέ- προτρέπει τους γονείς να βρουν πράγματα να κάνουν και να μην παραμελούν τον εαυτό τους. Μεταξύ άλλων, η Middleton που φοράει ένα navy Barbour jacket και bobble hat τονίζει: "Η φετινή Εβδομάδα Ψυχικής Υγείας για τα παιδιά έχει να κάνει με την έκφραση του εαυτού σας - για την εύρεση δημιουργικών τρόπων με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες και τα συναισθήματά σας".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση