ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Η Μαρίνα Φιλιππίδου μιλά για την διαμάχη της με κυπριακό κανάλι

Μετά από 15 χρόνια έρχεται η δικαίωση της παρουσιάστριας

newsroom must

Η Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου μίλησε μέσω skype στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και αποκάλυψε τι συνέβη στην πραγματικότητα με την απόλυση της από το κρατικό κανάλι στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, αναφερόμενη στην δικαστική διαμάχη που εμπλεκόταν από το 2007 όταν αποχώρησε από το ΡΙΚ, είπε: “Εκδιώχθηκα από το ΡΙΚ. Έκανα πολλά προγράμματα στο ΡΙΚ, με νέα project και την Eurovision. Κάποια στιγμή, έφυγα εν μία νυκτί χωρίς λόγο και δικαιολογία. Ήταν μια απόφαση που φάνηκε ότι ήταν από άλλους λόγους, και όχι λόγω δουλειάς. Αυτό φάνηκε και μέσα από το εφετείο και την απόφασή του, ότι αδίκως μου ακύρωσαν το συμβόλαιο. Είναι περισσότερο ηθική δικαίωση, 15 έτη μετά.

Υπάρχει και πολύ μικρή χρηματική αποζημίωση. Με πόνεσε ο τρόπος που έφυγα τότε από το ΡΙΚ. Χάρηκα πολύ με την απόφαση. Ήταν ξεκάθαρο και οι ίδιοι το ήξεραν. Η απόφαση αφορούσε ένα ή δυο άτομα μέσα στο ΡΙΚ, η οποία πέρασε και υλοποιήθηκε. Τότε, είχαμε κερδίσει την παιδική Junior Eurovision και θα ήμουν και παρουσιάστρια μαζί με νέα projects. Η εξέλιξη και η απόφαση ήταν κεραυνός εν αιθρία… Δεν υπήρξε ποτέ τέτοια απόφαση για τέτοιου είδους συμβάσεις, άρα ανοίγει και ο δρόμος και για άλλους".

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα γεγονότα, το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της παρουσιάστριας το 2014 και παρά την έφεση που υπέβαλε το ΡΙΚ, το δικαστήριο πήρε ξανά το μέρος της και την δικαίωσε.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση