ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Η Μαρία Σελίπα στο must Οκτωβρίου

Όλα όσα μπορείς να δεις και να κάνεις τον Οκτώβριο, στο must που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με την Καθημερινή.

Αν και έχει ζήσει αρκετές προεκλογικές δίπλα στον σύζυγό της, Αβέρωφ Νεοφύτου, αυτή είναι διαφορετική. Είναι μια μεγάλη μάχη πέραν από συλλογική, και προσωπική. Παραμένει αυτή που είναι, δεν το «παίζει» κάτι άλλο, δίνοντας τη δική της συμβολή με το να είναι δίπλα του, το στήριγμα του.

Οι ΔΩΔΕΚΑ των μυστικών δείπνων
Δώδεκα άτομα των οποίων η σχέση με το φαγητό, και δη με το καλό φαγητό, είναι εξαιρετική, έχουν βγει στην αναζήτηση για τα «50 Best Restaurants» του νησιού, στον ομώνυμο θεσμό του WiZ Guide.

The Special-ty One
Η Έλενα Χαραλάμπους, η γυναίκα η οποία – με τη συμβολή μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων – «έδωσε ζωή» στη ΣΑΝΤΥ, μοιράζεται μαζί μας όλα αυτά που κατά τη δική της άποψη καθιστούν σύμβολο του νησιού τη νέα (και μοναδική) specialty κυπριακή μπύρα. 

QUEEN ELIZABETH
Διαθέτοντας δύναμη ψυχής και άνευ όρων αγάπη επιτέλεσε το καθήκον της ως Βασίλισσα.

IT’S A NEW DAY
Τα πάντα γύρω μας φανερώνουν πως έχουμε πια εισέλθει σε μία νέα, ανανεωμένη και πολύ ενδιαφέρουσα εποχή, η οποία είναι και κατάλληλη για να απολαύσουμε τα ωραία της Κύπρου. 

ΜΟΔΑ
FEARLESS AUTUMN
Οι πιο πολυπόθητες τάσεις της μόδας για το FW22 είναι αναβαθμισμένες και λειτουργικές σε χρωματική παλέτα που τονώνει τη διάθεση.

Η ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
Συνεχίζεται μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2022 η συναρπαστική έκθεση «Χώρα - Ιωάννης Κισσονέργης» στο Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας. 

DECO
Η σκανδιναβική διακόσμηση που προσφέρει πρακτικότητα και κάνει τον χώρο σας πιο cozy.

FALL NIGHTS
Το καλοκαίρι, εκτός από δυνατές αναμνήσεις, μας άφησε και ως προίκα μερικά νέα εξαιρετικά μαγαζιά, για να μας βρει το φθινόπωρο πάνω από νόστιμα πιάτα και ένα κοκτέιλ στο χέρι σε εστιατόρια και μπαρ που ποντάρουν πρωτίστως στην ποιότητα και την ωραία αισθητική. Τέσσερα στέκια στην πόλη που θα λαχταράτε να επιστρέψετε ξανά και ξανά.

PlACE
Πατάμε pause στην καθημερινότητα και κάνουμε δώρο στον εαυτό μας μια μέρα στον Parklane, a Luxury Resoty & Spa, στη Λεμεσό.

Όλα όσα μπορείς να δεις και να κάνεις τον Οκτώβριο, στο must που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 2/10 μαζί με την Καθημερινή.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση