ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Η Margot Robbie απαντά σε 73 ερωτήσεις

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Λίγο μετά την επιστροφή της από τις Κάννες - όπου έκανε πρεμιέρα το ''Once Upon a Time in Hollywood με εξαιρετικές κριτικές - η Vogue εισέβαλε στο σπίτι της Margot Robbie για μια μίνι ξενάγηση, όσο εκείνη απαντούσε σε 73 ερωτήσεις και ετοίμαζε brunch για τους φίλους της. 

Με ποιον θα ήθελε να περάσει μία μέρα; Με την J.K. Rowling (συγγραφέα των βιβλίων ''Harry Potter'') και, σύμφωνα με την ίδια, θα την ρωτούσε ένα εκατομμύριο και 73 ερωτήσεις. Τι πεθυμά περισσότερο από την Αυστραλία όταν βρίσκεται Αμερική και τι από την Αμερική όταν βρίσκεται Αυστραλία; Ποιο είναι το πιο εξτραβαγκάντ outfit της; Και για το τέλος, πώς ήταν η συνεργασία με τον Quentin Tarantino;

Όλα αυτά ενώ γυρίζουμε μέσα στο υπέροχο σπίτι της και στην πανέμορφη αυλή όπου κρατά μια σανίδα του σερφ παρόλο που, όπως ισχυρίζεται, δεν ξέρει καλά να σερφάρει. 

H πρώτη της μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο ήταν ο ρόλος της Naomi Lapaglia στο ''The Wolf of Wall Street'', το 2013, ενώ στην πορεία πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως το ''I, Tonya'' και φυσικά το ''Suicide Squad'' στο ρόλο της Harley Quinn. Και ενώ τώρα ζει μόνιμα στο συγκεκριμένο σπίτι στην Καλιφόρνια, στις αρχές τις καριέρας της ζούσε σε ένα σπίτι με μερικούς φίλους της και τον μελλοντικό σύζυγό της, Tom. H Robbie περιγράφει εκείνες τις μέρες ως τις καλύτερες μέρες, αλλά εμείς προτιμάμε το σπίτι αυτό, στην Καλιφόρνια. 

Δείτε το βίντεο πιο πάνω. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση