ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

«Η Μαίρη Συνατσάκη είναι αστυνομία κινητών τηλεφώνων;»

Τα σχόλια γνωστού δημοσιογράφου

newsroom must

Ο δημοσιογράφος Κώστας Τσούρος στα πλαίσια της εκπομπής «Mega Καλημέρα», σχολίασε έντονα την αντίδραση της Μαίρη Συνατσάκη, μετά και την δημόσια καταγγελία της για άντρα που βιντεοσκοπούσε άγνωστη γυναίκα στον δρόμο. Η νεαρή επιχειρηματίας που σχολιάζει συχνά κοινωνικά γεγονότα εχτές Τετάρτη εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους μια προσωπική της εμπειρία, χλευασμού.

Ο δημοσιογράφος ωστόσο μετά και την προβολή ρεπορτάζ για το θέμα είπε «Προφανώς ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μην θέλει να είναι στο κινητό ενός άλλου ανθρώπου. Ο ίδιος μπορεί να αντιδράσει. Η Μαίρη Συνατσάκη γιατί αντέδρασε; Είναι αστυνομία κινητών τηλεφώνων; Δηλαδή εμένα μου κάνει λίγο «είδα να τραβάει μία που φορούσε ένα στενό τζιν και πήγα και του είπα δείξε μου το κινητό σου να πάρω την κάμερα να το σβήσω. Τι είναι αυτό δηλαδή; Αυτό επιτρέπεται; Με ποιο δικαίωμα να το κάνεις αυτό σε κάποιον;».

Προσθέτοντας μάλιστα ότι η Συνατσάκη δεν είχε δικαίωμα να πάρει το κινητό ««Καταλαβαίνω ότι η Μαίρη έχει ευαισθησίες σε αυτά τα θέματα, βγαίνει συνέχεια λέει λέει λέει και όλοι έχουμε τέτοιες ευαισθησίες, αλλά όπως αυτός δεν έχει το δικαίωμα να τραβάει βίντεο την κοπέλα όποια και αν είναι αυτή, έτσι και η Μαίρη δεν έχει το δικαίωμα να του ζητήσει το κινητό του για να σβήσει το βίντεο».

Δείτε το σχετικό βίντεο 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση