ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Lizzo ζητά να απορριφθούν οι ισχυρισμοί παρενόχλησης των χορευτών της

Τι ακριβώς συνέβη;

Μαρία Σάββα

Η Lizzo υπέβαλε την πρώτη της νομική απάντηση στη μήνυση που άσκησαν τρεις από τους πρώην χορευτές της.

Πιο συγκεκριμένα τον Αύγουστο ισχυρίστηκαν ότι είχαν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση και ένα εχθρικό περιβάλλον εργασίας κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, κάτι που η ίδια αρνείται.

Η σταρ και η εταιρεία της Big Grrrl Big Touring ζητούν από το δικαστήριο να απορρίψει την υπόθεση με προκατάληψη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να κατατεθεί εκ νέου. Εάν δεν το κάνουν, οι χορευτές ζητούν μια δίκη από ενόρκους.

Ποιοι είναι οι ισχυρισμοί;

Η Arianna Davis, η Crystal Williams και η Noelle Rodriguez κατηγόρησαν τη Lizzo - το πραγματικό όνομα Melissa Jefferson - και την περιοδεύουσα εταιρεία της για πολλές κατηγορίες στην αρχική καταγγελία που κατατέθηκε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Αυτά περιλαμβάνουν ισχυρισμούς ότι η Lizzo τους πίεσε να παρακολουθήσουν μια σεξουαλική παράσταση στο Άμστερνταμ και να αλληλεπιδράσουν με τους γυμνούς ερμηνευτές και ότι η αρχηγός της χορευτικής ομάδας Shirlene Quigley έκανε επανειλημμένα συμπεριφορά που τους έκανε να αισθάνονται άβολα.

Αμέσως μετά τους ισχυρισμούς, η Lizzo έλαβε υπόψη τους ισχυρισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας ότι ήταν τόσο «απίστευτοι όσο ακούγονται και πολύ εξωφρενικοί για να μην αντιμετωπιστούν».

Πρόσθεσε ότι «συναρπαστικές ιστορίες» «προέρχονταν από πρώην υπαλλήλους που έχουν ήδη παραδεχτεί δημόσια ότι τους είπαν ότι η συμπεριφορά τους στην περιοδεία ήταν ακατάλληλη και αντιεπαγγελματική», κάτι που οι χορευτές αρνούνται.

Η χορευτική ομάδα της Lizzo, Big Grrrls, δημοσίευσε αργότερα μια δήλωση για να υποστηρίξει τον τραγουδιστή, λέγοντας ότι «είχαν την ώρα της ζωής μας» σε περιοδεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση