ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, jean και kitty heels
 

Η Λένα Δροσάκη μίλησε πρώτη φορά για την καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

''Αρρώστησα, δεν ήταν εύκολο''

newsroom must

Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και πάλι. Mεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καταγγελία που έκανε κατά του σκηνοθέτη και ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση τονίζοντας ότι θα συνεχίσει τη μάχη για να βγουν και άλλοι να μιλήσουν.

Αναφερόμενη στην Κάτια Δανδουλάκη, η οποία είχε σταμάτησε τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη όταν έμαθε για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Λένα Δροσάκη, δήλωσε πως «Η Κάτια είχε αντιληφθεί τα πάντα και ήταν βράχος».

Στην συνέντευξη αυτή, εξομολογήθηκε τα συναισθήματά της. «Στην αρχή αρρώστησα, ανέβασα πυρετό. Το βίωσα πάλι, λέγοντάς το και στον δικηγόρο. Μετά προσπαθούσα να είμαι λειτουργική γιατί είχα και το παιδί. Οπότε προσπαθούσα να αποστασιοποιηθώ. Δεν ήταν εύκολο. Έκλεινα τηλεοράσεις, δεν διάβασα τι έλεγαν, προσπαθούσα να προστατέψω τον εαυτό μου. Μετά ήρθε η αγωνία για το τι θα γίνει. Δεν έχει τελειώσει το θέμα, ένιωσα ανακούφιση για τα πρώτα δείγματα. Το πιο σπουδαίο είναι ότι μέσα από το κίνημα metoo είναι ότι κάτι συνέβη» ανέφερε η ηθοποιός.

«Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου αυτοί οι άνθρωποι που τα κάνουν αυτά, να ζητήσουν βοήθεια. Να μην δίνουν την πληγή τους πάνω σε κάποιον άλλον» είπε με συγκίνηση.

Όσον αφορά στον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», δήλωσε: «Ήταν δύσκολο για τον Αλέξανδρο να δουλεύει μαζί του. Βέβαια, ποτέ δεν μου το μετέφερε εκείνη την περίοδο».

Στην ερώτηση για αν τον είχε απέναντί της, τι θα του έλεγε, απάντησε «Αν τον είχα απέναντί μου, δεν θα του έλεγα τίποτα. Τι να πω; Με την πράξη μου μίλησα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση