ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Η Kylie Jenner επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με το πιο cute video

Eπίσημα μητέρα για δεύτερη φορά.

newsroom must

Κι ενώ μέχρι τώρα όλα ήταν απλά φήμες σχετικά με την δεύτερη εγκυμοσύνη της Kylie Jenner, η ίδια αποφάσισε πλέον να μην "κρύβεται" και με ένα ολιγόλεπτο και άκρως cute video, αποκάλυψε στους fan της ότι σύντομα πρόκειται να φέρει στον κόσμο, το δεύτερο παιδί της με τον Travis Scott.

Στο video φαίνεται η ίδια αρχικά να κρατάει ένα test εγκυμοσύνης, το οποίο και πήρε στον γνωστό ράπερ, κι αμέσως μετά το ανακοινώνει με τον πιο όμορφο τρόπο στην Stormie, ρωτώντας την αν θέλει ένα μωράκι με εκείνην να απαντάει ναι.

Στη συνέχεια, βλέπουμε την μικρή να δίνει στην Kris Jenner, ως έκπληξη τον φάκελο με το υπερηχογράφημα με εκείνη να ξεσπά σε κλάματα χαράς, λέγοντας πως είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Το video ολοκληρώνεται με τον πιο τρυφερό τρόπο την Stormie να φιλάει την κοιλιά της Kylie, φωνάζοντας ''mummy" και βλέπουμε από το μέγεθος της κοιλιάς πως επρόκειτο για προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως, η Kylie στην πρώτη εγκυμοσύνη το κράτησε κρυφό μέχρι τέλους, ενώ τώρα αποφάσισε να το μοιραστεί μαζί μας λίγο πριν γεννήσεις, διότι προφανώς σε αυτή την περίπτωση την κατάλαβαν γρηγορότερα οι δημοσιογράφοι λόγω του λιτού birthday party, που δεν ταίριαζε στα ακριβά γούστα της.

Δείτε παρακάτω το τρυφερό video - αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Κylie:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kylie

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση