ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: σατέν μπλούζα, midi φούστα και πέδιλα
 

Η Kris Jenner μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της Kim και του Kanye

Θα τον δούμε στην τελευταία σεζόν του 'Keeping Up With The Kardashians';

newsroom must

Η Kris Jenner σε πρόσφατη συνέντευξη της μεταξύ άλλων μίλησε για το διαζύγιο της Kim και του Kanye και αποκάλυψε αν θα το δούμε στις οθόνες μας στη τελευταία σεζόν του  'Keeping Up With The Kardashians'.

“Το καλό με την οικογένειά μας είναι ότι είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον και υποστηρίζουμε και αγαπάμε ο ένας τον άλλον, θέλω τόσο πολύ να είναι αυτά τα δύο παιδιά ευτυχισμένα. Αυτός είναι το στόχος. Νομίζω ότι όλοι το θέλουμε αυτό για τις οικογένειές μας, να έχουμε την αγάπη και την εκτίμηση μεταξύ τους, και να είναι όλοι καλά. Αυτό θέλω ως μητέρα.”, είπε η Kris.

Με την τελευταία σεζόν να ξεκινά στις 18 Μαρτίου, η Kris ρωτήθηκε αν το διαζύγιο Kim-Kanye θα παίξει στη μικρή οθόνη. Αν και είναι πολύ νωρίς να πούμε από τώρα.

“Δεν ξέρω τι έχουν αποφασίσει στο φινάλε, δεν έχουμε δει ούτε την πρεμιέρα. Είμαι βέβαιη ότι κάνουν κάποιες τελευταίες πινελιές. Αλλά νομίζω ότι είναι  ένα εντελώς ιδιωτικό θέμα και η Kim ήθελε να το αντιμετωπίσει με την οικογένειά της στον δικό της χρόνο … Όταν νιώσει έτοιμη, είμαι σίγουρη θα πει αυτά που πρέπει να πει. “, εξήγησε η mamager.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως το ζευγάρι δεν έχει καμία επικοινωνία πια μεταξύ τους και πως η Kim συζητάει όλα τα θέματα που αφορούν τα παιδιά τους με το προσωπικό ασφαλείας του West.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση