ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Η Kris Jenner αρνείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά σωματοφύλακά της

«Ήρθε σε μη συναινετική φυσική επαφή μαζί του»

H οικογένεια Kardashians φαίνεται ότι δεν χρειάζεται το reality show «Keeping up with the Kardashians» για να γίνει θέμα σχολιασμού και συζητήσεων.

Ένα νέο σκάνδαλο έρχεται στο φως και που αυτή την φορά αφορά την μητέρα των κοριτσιών Kris Jenner γνωστή και ως momager την οποία κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο πρώην σωματοφύλακάς της, Marc McWilliams έχει προβεί σε καταγγελία και κινείται νομικά εναντίον της με τις κατηγορίες «της σεξουαλικής κακοποίησης, της εργασίας σε εχθρικό περιβάλλον, των φυλετικών διακρίσεων, των διακρίσεων φύλου και της πολιτικής αντιποίνων»
Σύμφωνα με το Page Six τον Μάιο του 2017 η Kris Jenner εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά τον σωματοφύλακά χωρίς την θέλησή του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Kris ήρθε σε μη συναινετική φυσική επαφή μαζί του και παρόλο που ο ίδιος παραπονέθηκε τόσο στην ίδια όσο και στην εταιρεία του Shield Security κανένας δεν του έδωσε σημασία. Αργότερα ο σωματοφύλακας μεταφέρθηκε στην φρουρά της κόρης της Kourtney Kardashian.

Μιλώντας στο Page Six ο συνήγορος υπεράσπισης της Kris δήλωσε ότι «Οι Kris Jenner και Kourtney Kardashian αρνούνται κατηγορηματικά τους εντελώς ψευδείς ισχυρισμούς του πρώην σωματοφύλακά τους, Marc McWilliams. Οι παράλογοι ισχυρισμοί του είναι σαφώς κατασκευασμένοι και έρχονται σε αντίθεση με τα ευκόλως επιβεβαιωμένα γεγονότα. Η Kris δεν ενήργησε ποτέ ακατάλληλα προς αυτόν».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση