ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Κόκκινο midi φόρεμα, πουά καλσόν και kitty heels
 

Η κόρη του Bruce Willis φωτογραφίζει τον πατέρα της 9 μήνες μετά τη διάγνωσή του με αφασία

Το τρυφερό στιγμιότυπο που ανάρτησε στα social media η κόρη του ηθοποιού

Ζωή Τουτουντζίδου

Ήταν μόλις εννέα μήνες πριν όταν η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού Bruce Willis ανακοίνωσε την απομάκρυνση του από τον χώρο του θεάματος μετά την διάγνωση του με αφασία, αναρτώντας μια φωτογραφία του στα social media με την εξής λεζάντα «Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Bruce αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες»

Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας. Θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον. Όπως λέει πάντα ο Bruce, “Ζήσε το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό»

Πριν μερικές ώρες, ωστόσο, η κόρη του, Scout Willis, ανάρτησε μία φωτογραφία του πατέρα της social media, μαζί με την σύζυγο του. Εκεί βλέπουμε τον γνωστό ηθοποιό να γευματίζει στην τραπεζαρία του σπιτιού τους, κρατώντας το χέρι της πολυαγαπημένης του συζύγου, έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση