ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ecru denim παντελόνι, πουκάμισο και γόβες
 

Η κόρη των Sussexes, Lilibet θα επισκεφθεί για πρώτη φορά το παλάτι

Δεν θα παρευρεθούν όμως στο μπαλκόνι του παλατιού για το Trooping the Color

Ζωή Τουτουντζίδου

Μετά την επίσκεψη του πρίγκιπα Harry και της συζύγου του, Meghan Markle, στην βασίλισσα Ελισάβετ, σειρά φαίνεται πως παίρνει και η μικρή του κόρη Lilibet.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι δούκες του Sussex θα παρευρεθούν το καλοκαίρι στους εορτασμού του Πλατινένιου Ιωβηλαίου για τα 70χρόνια της βασίλισσας στο βρετανικό θρόνο και μαζί του θα πάρουν και τα παιδιά τους, Archie και Lilibet.

«Ο πρίγκιπας Harry και η Μeghan, είναι πολύ ενθουσιασμένοι και έχουν την τιμή να παρευρεθούν στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας αυτόν τον Ιούνιο με τα παιδιά τους», αποκάλυψε εκπρόσωπος του Δούκα σε βρετανικό περιοδικό.

Ωστόσο, δεν θα παρευρεθούν στο μπαλκόνι του παλατιού για το Trooping the Color, καθώς σύμφωνα με την ίδια πηγή η βασίλισσα έδωσε εντολή να την συνοδεύσουν μόνο τα ενεργά μέλη του παλατιού «Μετά από προσεκτική εξέταση, η Βασίλισσα αποφάσισε η φετινή παραδοσιακή εμφάνιση στο μπαλκόνι Trooping the Color την Πέμπτη 2 Ιουνίου θα περιοριστεί στην Αυτού Μεγαλειότητα και σε εκείνα τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας που αναλαμβάνουν αυτήν τη στιγμή επίσημα δημόσια καθήκοντα για λογαριασμό της Βασίλισσας».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση