ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για τον γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια

newsroom must

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε πρόσφατα μερικές δηλώσεις στην κάμερα του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή, Όλα Γκουντ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα της συνεργασία με τον σταθμό, στην θέση της και στον σύντροφό της.

“Την μαγειρική την αγάπησα πάρα πολύ έχοντας περισσότερο ελεύθερο χρόνο λόγω της πανδημίας και του εγκλεισμού στην πρώτη καραντίνα. Σίγουρα πλέον, επειδή προσέχω και την διατροφή μου και ζω με τον σύντροφο μου, έχω μπει πολύ ενεργά σε αυτό το κομμάτι. Πλέον έχω άποψη γιατί αντιλαμβάνομαι και τι γίνεται μέσα στην κουζίνα. Δηλαδή αν μου έλεγαν να παρουσιάσω την εκπομπή πριν ένα χρόνο, ενδεχομένως να μην είχα την ίδια αντίληψη που έχω τώρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Στην συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα την δούμε σύντομα νυφούλα στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, η Κωνσταντίνα απάντησε: “Η συντροφικότητα υπάρχει και η συμβίωση, τώρα το άλλο είναι το πιο διαδικαστικό, οκ. Γενικά μου αρέσει η οικογένεια. Εύχομαι όταν έρθει η ώρα η καλή να αποκτήσουμε τη δική μας οικογένεια”.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση