ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαιώνει ότι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της

Ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος κέρδισε τις εντυπώσεις και εξέπληξε τους υπόλοιπους με την τρυφερότητα που έδειχνε απέναντι στην Κωνσταντίνα.

newsroom must

Αν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι µόλις έναν χρόνο µαζί, οι δυο τους είναι σαν να γνωρίζονται χρόνια αφού «έδεσαν» τόσο γρήγορα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν ξεχωριστό για το ζευγάρι, αφού η παρουσιάστρια γνώρισε τον επιχειρηματία στους γονείς της και μαζί ταξίδεψαν στη γενέτειρά της, τη Ρόδο όπου πέρασαν αρκετές ηµέρες µε την οικογένειά της, αλλά και µε στενούς συγγενείς που βρέθηκαν σπίτι της.

Ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος κέρδισε τις εντυπώσεις και εξέπληξε τους υπόλοιπους με την τρυφερότητα που έδειχνε απέναντι στην Κωνσταντίνα.

Σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα, σε κουβέντες που έχει µε πρόσωπα του στενού της περιβάλλοντος δεν έκρυψε πως θέλει να γίνει µανούλα και να κάνει πολλά παιδιά. Ωστόσο, πρόταση γάµου δεν έχει δεχτεί, αφού µε τον σύντροφό της θέλουν να είναι χαλαροί και να ζουν την κάθε στιγµή. Άτοµα που τους ξέρουν πολύ καλά δήλωσαν στη Σπυριδούλα Τριάντου και στο Secret πως «οι δυο τους είναι τόσο απρόβλεπτοι, που µπορεί να ξυπνήσουν µια µέρα και να πουν “παντρευόµαστε”. Πάνω από όλα θέλουν να είναι ευτυχισµένοι και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Η Κωνσταντίνα έχει γνωρίσει την οικογένεια του συντρόφου της και η ίδια ποτέ πριν δεν είχε σκεφτεί να δηµιουργήσει οικογένεια, παρά µόνο όταν γνώρισε τον Βασίλη.

Ο Βασίλης και η Κωνσταντίνα από την πρώτη στιγµή που έγινε γνωστή η σχέση τους µοιράζονταν όµορφες στιγµές τους µε τους followers τους από τα ταξίδια τους και από τις βόλτες τους. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση