ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε μετά την καραντίνα

Η γυμναστική που ακολουθέι.

newsroom must

Η κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στα social media και συχνά μοιράζεται προσωπικές στιγμές της με τους ακόλουθους της, είτε αυτές αφορούν τον σύντροφο της, είτε την ίδια και την καθημερινότητα της.

Αυτή την φορά ανέβασε ένα instastory αποκαλύπτοντας πως μετά από αρκετή προσπάθεια έχασε 11 κιλά και πλέον είναι 61, γεγονός απολύτως φυσιολογικό, καθώς όπως μας δείχνει στο instagram της ασχολείται καθημερινά με την γυμναστική, κάνοντας tennis, τρέξιμο, Yoga αλλά και διατροφή φυσικά.

Η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση είναι μεγάλη διότι δέκα κιλά δεν είναι και λίγα και το σώμα της έχει γίνει αρκετά καλλίγραμμο, όπως θα δούμε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Να θυμίσουμε επίσης, πως ξέσπασε μεγάλος ντόρος με την επίσκεψη αυτής και του συντρόφου της στο Dubai εν καιρό πανδημίας με εκείνην να δηλώνει πως:

«Δεν ήταν παράνομο που πήγα στο Ντουμπάι, δεν το έκρυψα κιόλας. Ήταν και στα πλαίσια δουλειάς γιατί και ο σύντροφός μου είναι επιχειρηματίας, δραστηριοποιείται στην εστίαση και γενικά σε διάφορους άλλους τομείς. Μπορεί κάτι να φαίνεται πιο προκλητικό και έντονο, δεν είχα τέτοια πρόθεση γιατί δεν μου αρέσει να ζω στον κόσμο μου και δεν ζω στον κόσμο μου. Κι εγώ πέρασα πολύ δύσκολα και στην προηγούμενη καραντίνα ήταν μακριά η οικογένειά μου, δεν μπορούσα να τη δω. Και τώρα η μητέρα μου δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο και σήμερα, σε μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα, δεν είναι εδώ».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση