ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Η Kim Kardashian λανσάρει εταιρεία ιδιωτικών μετοχών

Η συνεργασία της με τον βετεράνο της Carlyle, Jay Sammons, θα επικεντρωθεί σε καταναλωτικά είδη, μέσα ενημέρωσης και πολυτέλεια

Μαρία Σάββα

Η Kim Kardashian έχει αποτολμήσει στον κόσμο των οικονομικών, λανσάροντας τη δική της εταιρεία ιδιωτικών μετοχών με τη βοήθεια ενός πρώην συνεργάτη από τον όμιλο Carlyle στις ΗΠΑ.

Η δισεκατομμυριούχα τηλεπερσόνα , ιδιοκτήτρια επιχείρησης και διάσημη influencer ανακοίνωσε το επόμενο επιχειρηματικό της βήμα στο Twitter, λέγοντας ότι η εταιρεία, η SKKY Partners, θα έχει ως στόχο να κάνει επενδύσεις μειοψηφίας ή να αναλάβει μερίδια ελέγχου σε «υψηλής ανάπτυξης, κορυφαίες στην αγορά εταιρείες καταναλωτών και μέσων ενημέρωσης».

Μαζί με τον Jay Sammons, πρώην στέλεχος της εταιρείας ιδιωτικών μετοχών Carlyle Group, η εταιρεία της Kardashian σχεδιάζει να επικεντρωθεί στα καταναλωτικά προϊόντα, τα μέσα ενημέρωσης, τη φιλοξενία και την πολυτέλεια. Θα εξετάσει επίσης το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει επενδύσεις σε εταιρείες ψηφιακού και ηλεκτρονικού εμπορίου.

«Μαζί ελπίζουμε να αξιοποιήσουμε τη συμπληρωματική μας τεχνογνωσία για να δημιουργήσουμε την επόμενη γενιά καταναλωτικών και μέσων ενημέρωσης ιδιωτικών επενδυτικών εταιρειών», έγραψε η Kardashian στο Twitter την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου.

Πρόσθεσε ότι η μητέρα της, Kris Jenner, θα είναι επίσης συνεργάτης στην εταιρεία, αν και η SKKY δεν είχε ακόμη συγκεντρώσει κανένα κεφάλαιο για να εξασφαλίσει αυτές τις επενδύσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση