ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

Η Kim Kardashian φτιάχνει την δική της Disneyland

Στην αυλή της πολυτελούς βίλας της.

newsroom must

Είναι γνωστό πως η Kim Kardashian κάνει τα πάντα για τα παιδιά της και συχνά φροντίζει για την διασκέδαση τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων μελών αυτής της πολυσυζητημένης οικογένειας.

Αυτή τη φορά είχε μία συναρπαστική ιδέα και δεν αμφιβάλλουμε καθόλου πως θα την φέρει εις πέρας, όπως κάνει με οτιδήποτε βάλει στο μυαλό της.

Συγκεκριμένα, θέλησε για τις διακοπές του Πάσχα, αφού δε μπορούν και να ταξιδέψουν με τα παιδιά τους στην Disneyland, να φέρει την Disneyland στην Αμερική και ειδικότερα στην ίδια της την αυλή.

Ναι, ναι καλά ακούσατε σκέφτεται αν δημιουργήσει μια μικρή Disneyland για τα παιδιά της οικογένειας, αφού φέτος δε θα γίνουν οι προγραμματισμένες τους διακοπές στο Παρίσι.

Είμαστε σίγουροι πως η λαμπερή persona θα το καταφέρει, καθώς όλοι θυμόμαστε τα λαμπερά γενέθλια που είχαν όλα τα μέλη των Kardashian, από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι η πολυτελής βίλα που της άφησε μετά τον χωρισμό τους, ο πρώην σύζυγός της, Kanye West κοστίζει 60.000.000 δολάρια.ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση