ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν slip dress και μπαλαρίνες
 

Η Kim Kardashian είναι επίσημα δισεκατομμυριούχος

Η ανακοίνωση του Forbes.

Σαράντης Μαριεττής

Ενώ μέχρι τώρα η δισεκατομμυριούχος της οικογένειας των Kardashian ήταν η μικρότερη από όλες Kylie Jenner, τώρα είναι και  η Kim Kardashian, σύμφωνα με την επίσημη λίστα του Forbes.

O επίσημος λογαριασμός στο Instagram του Forbes έκανε την συγκεκριμένη ανακοίνωση προσθέτοντας στην λίστα του και την λαμπερή persona , η οποία μπορεί τον Οκτώβριο να είχε περιουσία 780 εκατομμύρια δολάρια τώρα όμως ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο.

Όπως αναφέρεται στη λεζάντα της φωτογραφίας : ''Όταν η Κim μπήκε για πρώτη φορά στις σελίδες του περιοδικού ήταν το 2011 με περιουσία μόλις 6,6 εκατομμύρια κάτω από τον Barack Obama και πάνω από τον Ashton Kutcher''. 

Δέκα χρόνια μετά είναι δισεκατομμυριούχος , γεγονός που επιτεύχθηκε φυσικά πέραν της δημοσιότητας της, λόγω των δύο εταιριών που έχει με καλλυντικά-αρώματα (kkw beauty), αλλά και τα ρούχα (Skims).

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Forbes για την περιουσία της Kim:

''Η Kim Kardashian West είναι επίσημα δισεκατομμυριούχος. Όταν αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις σελίδες του Forbes το 2011, ήταν απλώς σε μια λίστα με τους οπαδούς της στο Twitter: 6,6 εκατομμύρια, ακριβώς κάτω από τον Barack Obama και ακριβώς πάνω από τoν Αshton Kutcher.

Πέντε χρόνια αργότερα, χάρισε το εξώφυλλο του Forbes χάρη στο αναπτυσσόμενο κινητό της παιχνίδι, το οποίο τη βοήθησε να κερδίσει 51 εκατομμύρια δολάρια εκείνη τη χρονιά. Τώρα, συμμετέχει επίσημα στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του κόσμου για πρώτη φορά. Η Forbes εκτιμά ότι το Kardashian West αξίζει τώρα 1 δισεκατομμύριο δολάρια, από 780 εκατομμύρια δολάρια τον Οκτώβριο, χάρη σε δύο προσοδοφόρες επιχειρήσεις - KKW Beauty and Skims - καθώς και μετρητά από πραγματικές τηλεοπτικές προσφορές και συμφωνίες έγκρισης, και ορισμένες μικρότερες επενδύσεις. Αλλά είναι οι εταιρείες που ξεκίνησε και μεγάλωσε με την τυπική φλόγα της Kardashian για αυτοπροώθηση, την κατατάσσουν στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του κόσμου. Καθώς έγραψε στο Twitter την ημέρα που έκανε το εξώφυλλο του Forbes, κοροϊδεύοντας την κριτική που έλαβε για χρόνια: «Δεν είναι κακό για ένα κορίτσι χωρίς ταλέντο». 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Forbes (@forbes)

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση