ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

Η Katy Perry μιλάει για την εγκυμοσύνη και τις αλλαγές στο σώμα της

«Τα πάντα είναι πρησμένα...»

H Katy Perry πολύ σύντομα θα γίνει μανούλα και όπως όλες οι γυναίκες μαθαίνει και αυτή σιγά σιγά το πώς είναι μια εγκυμοσύνη πόσο μπορεί να αλλάξει ο σώμα μια γυναίκας και πόσο όμορφη είναι η μητρότητα όσο τρομαχτική και αν φαίνεται αρχικά.

Σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε για το πώς ήταν η εμπειρία της εγκυμοσύνης εν μέσω πανδημίας λέγοντας ότι «Είμαι πολύ δραστήρια γυναίκα και μαμά και κατά τη διάρκεια της πανδημίας και κατά κάποιον τρόπο της αμερικανικής επανάστασης" είπε, "Ετοιμάζω τραγούδια για να μπορέσω να βγάλω το δίσκο μου στις 14 Αυγούστου οπότε δουλεύω πολύ σκληρά. Είναι ευλογία το ότι δεν χρειάζεται να ταξιδεύω πολύ γιατί δεν ξέρω αν θα μπορούσα».

Αποκάλυψε ακόμα το πώς άλλαξε το σώμα της και ότι είναι ευγνώμων για αυτό «Είμαι ευγνώμων για το σώμα μου και έχω τεράστιο σεβασμό για τις γυναίκες. Προφανώς το να βιώνεις όλο αυτό σου χαρίζει μια διαφορετική οπτική. Τα πάντα είναι πρησμένα. Τα χέρια μου είναι πρησμένα. Τα πόδια μου αρχίζουν να πρήζονται. Σιγά σιγά πλησιάζω σ' αυτό το σημείο»

Ένα άτομο από το οποίο μαθαίνει πολλά για την μητρότητα όπως είπε είναι ο σύντροφός της Orlando Bloom ο οποίος είναι ήδη πατέρας και δήλωσε ότι μαθαίνει γρήγορα να είναι μαμά. «Τα παιδιά έρχονται προς εμένα εξαιτίας της μουσικής μου, οπότε τα έχω συνηθίσει, απλώς δεν έχω συνηθίσει να με ξυπνούν νωρίς το πρωί και να με κοιτάζουν από την άκρη του κρεβατιού μου» είπε με χιούμορ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση